hah bak işte 5.gün embriyosu hemen tutunduğu için ağrı yapabilirmiş gül biraz karnını okşa "seni nohutçuk seni, nasılda korkutuyosun anneni" de, pozitif enerji yolla :))

Canım kollarını yukarıya çok kaldırma, yere eğilme, çok mecbur kalırsan önce dizlerine çök sonra yerden bişey al, yada çorap gibi şeyleri ayağınla al eline ver

Çok yatmakta iyi değil çok iş yapmakta canım.

Ben transferden sonra hemen işe başladım. Bir sürü yol yürüdüm yokuş çıktım. Evde de her işi yaptım. Çamaşır bile yıkadım astım. Sadece ağır kaldırmadım. Çamaşır sepetini eşime taşıttım :) Allah verecekse her türlü veriyor endişe etmeyin:)

ay mesajınız beni çok duygulandırdı ilk defa sanirim biri bana bu kadar guzel birsey soyledi sanirım :) Allahım birinizi bin etsin insaAllah :)

tesekkur ederim evet bende bu fikirdeyim ama sonrasında pisman olmaktan cok korkuyorum :)

ay mesajınız beni çok duygulandırdı ilk defa sanirim biri bana bu kadar guzel birsey soyledi sanirım :) Allahım birinizi bin etsin insaAllah :)

Yaa gerçekten miii :)))))) Ne mutlu bana öyleysee bu kadar mutlu ettiysemm Aminnnnnnn hayırlısındannnn hepimize nasip etsin Rabbimmm

tesekkur ederim evet bende bu fikirdeyim ama sonrasında pisman olmaktan cok korkuyorum :)

Biz elimizden geldiği kadarını yapacağız, sonrasını Allah'a bırakacağız canım benim. Nasipte yoksa sen şunu yaptın ben bunu yaptımlar bahane olur sadece canım. Boşu boşuna vicdan azabı çekeriz.

Biz elimizden geldiği kadarını yapacağız, sonrasını Allah'a bırakacağız canım benim. Nasipte yoksa sen şunu yaptın ben bunu yaptımlar bahane olur sadece canım. Boşu boşuna vicdan azabı çekeriz.
aynen oyle nasibimizde yoksa bir tokat bile yemeyiz diye bosuna demiyolar

Normalde 9 gunde cikmayabiliyor ama doktor oyle dediyse bir bildigi vardir ama ben hic 9 gun diyen dr duymamistimm. Sancilar normal endise etmeyin insallah guzel haberler alirsiniz
insaAllah canım bende tereddutteyim ben 12. gitmeyi istiyorum diycem bakalim ne diycekler

Ben boyle dusunmuyorum once tedbir sonra tevekkuldur dinimizde. Doktor istiharat dediyse okdr yapmiyim tutarsa tutar demeyin bence olcagi varsa olur madem niye bu kadar ugrasiyor bu kadar insan biz once tedbiri almaliyiz.mesela bana Cok fazla ayakta kalmak yuruyus merdiven cikmak yasak dedi bize doktor buna uymak tedbirdir. Maddi manevi bu kadar emek harciyoruz neden daha ozenli davranmayalim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…