5. gun embriyosu daha erkenmi cikar kanda bayanlar
Yani demek istedigim cikmayadabilir bi kesinligi yok oyuzden bosuna uzulursunuz filan ne gerek var, ben hamileyim ama doktor 9.gunde yaptirin bi dedi 2 gun agladigimla kaldim bu islerin bi kesin tarafi her zaman olmuyor kisiden kisiye gore degisiyor malesef

Canım inşallah Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin o tür ağrılar normal ilaçlardan dolayıda oluyor iç takılma kendine stres yapma hayırlısı olsun inşallah canım

Günaydın kızlar. Bulantilarim birden kesildi bi kaç gündür ama ilaç da kullanıyordum. Emin olmak için dün akşam icmedim. Sabah 6 buçuktan beri ugrasiyorumbulantilarima sevinir oldum

Ayy canım çok sevindim geçmesine ilaç etki etmiş demekki bırakır bırakmaz geri mi başladı

Kızlar aradılar hastahaneden 7 yumurtadan sadece 4 tanesi döllenmiş.Çok moralim bozuk ilkinde 7 tane döllenmesine rağmen ancak 4. günü görebildik şimdi sadece 4 tane döllenmiş.Yarın aramayacaklar bakalım perşembe ne kalacak elimizde o da kalırsa.Büyük ihtimal kalırsa 3. gün koyarlar.Takmamaya çalışıyorum ama zor bir süreç yaşadıklarımız.Bu arada sperm değerlerimizde biraz artma var.Umut işte belki diyorum tüp tutmazsa belki normal için uğraşırız.Be bileyim unut dünyası.

Canım belirtilere hiç takılma inşallah güzel olur sonucun eğer 5. gün embriyosuysa 9. gün yapabilirsin ama 3. gün se hiç stres yapma kendine 12 güne kadar bekle canım direk kan ver idrar testi yapıp strese de girme

5.gundu direk kan testi yaptir demisti doktorum ben hic idrar yaptirmadim onu guvenli bulmuyorum
5. Gun ve 9 gunde cikmadi vay bee ama 12. Gunde cikti ilginc neden oyle oldu acaba cok arastirdim ben trasnferin 7 8 gunu beta hormonu salgilamaya basliyormus cnm ama iste sende gec mi oldu acaba gec dollenmede diyemiyorum sonicta 5. Gun embriyosu :)

aaa aynı test günümüz hadi insaAllah yaaaa :) sevindim vallaha Allahim insaAllah nerse yaptiriniz ?

Zekai Tahir hastanesi Ankara canım :)) Hadi hakkımızda hayırlısı olsunn. Kendini yorma bak. Elinden ne geliyosa sonuna kadar kullan ve tevekkül et. Elimizden geleni yapmazsak ve kaybedersek kaderde yokmuş demek tuhaf olur. Ama elimizden geleni yapar yinede olmazsa nasipte yokmuş diyebiliriz rahatlıkla :)

her gün sabah akşam havuç suyu iç. Tutnmasını sağlıyor ve ilk üç ay çok önemliymiş havuç suyu. Bebek için gereken amniyos sıvısını sağlıyor.

Keskee cnm off sabahi zor ettim heycandan test yaptim az once ikinci cizgi var mii yok muuu ben bile anlamadim hayal meyal di belkide onu bile ben gormek istedim orda bilemiyorum

Aa yaptın mı canım dayanamadın yine biraz bekle bakalım bi belirginleşir çizgi varsa inşallah vardır canım benimm seninle dualarım

Canım hiç üzülme sayı önemli değil kaliteli olsun bizim olsun sımsıkı tutunsun yeterki sana canım Allahım büyük tabikide umut hiç bir zaman bitmez ben çok duydum tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalan inşallah pozitif alacaksın Allahın izniyle canım stres yapma kendine

5. Gun ve 9 gunde cikmadi vay bee ama 12. Gunde cikti ilginc neden oyle oldu acaba cok arastirdim ben trasnferin 7 8 gunu beta hormonu salgilamaya basliyormus cnm ama iste sende gec mi oldu acaba gec dollenmede diyemiyorum sonicta 5. Gun embriyosu :)
Hatta 8.gun gecesi tutunma kanamasi gbi lekelenmede gormustum ama Hormon salgilanmaya basladigi an kanda her zaman gorunmeyebiliyormus doktor oyle demisti ozetle normal test gunumde cikti sonuc:)

Canımm hiç dert etme. Benim 14 yumurta büyümüştü ama 5i toplandı 2si döllendi. 1.kaliteli olan 3.gün kondu. Sen rakamlara takılma. Nasibinde annelik varsa 1 yumurta döllense dahi gerçekleşecektir Biiznillah

Canımm hiç dert etme. Benim 14 yumurta büyümüştü ama 5i toplandı 2si döllendi. 1.kaliteli olan 3.gün kondu. Sen rakamlara takılma. Nasibinde annelik varsa 1 yumurta döllense dahi gerçekleşecektir Biiznillah
Haklısın canım tabiki inanıyorum bu Allah’ın nasibi nasip etmişse olacak.Ama işte biraz stresli bir yapım var.elimde değil.Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.Sen nasılsın test gününe ne kadar kaldı.

Hamdolsun daha iyiyim Dileğimmmm. Ay seni çok iyi anlıyorummm. Havuçları ananasları doldurr kuzummmm evineee :))

Çok şükür canım benimm Önceden yemeye başlamıştım zaten kuzum bi 4 5 gündür yemiyoeum bugün alacağım hepsini bakalım şifa olsun tutunsun yavrularım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…