lutfen yardımm ?
Bence yapmayın canım şahsen ben ilk 3 ay kesinlikle düşünmüyorum. Sonrasında doktorum onay verirse belki oda. Sonuçta hamile kalmak için hem maddi hem manevi sıkıntılar yaşıyoruz. Allah göstermesin negatif sonuç alırsan aklının bir köşesinde acaba ilişkiye girmesemiydim diyip kendini suçlayabilirsin.

Yaaaa canımmmmm çok üzüldümmm yaaa kıyamam sana kuzum benimmmm Herkes zorlu bir süreçten geçebiliyorrr. Rabbimm Şafi ismiyle şifa versin sana can arkadaşım benim dua edicem sanaa
allah razı olsun can arkadaşım. Rabbim herkese şifa içindede bizlere versin benim için çok dua et
Eşimlede aram bozuk napicammi şaşırdım

allah razı olsun can arkadaşım. Rabbim herkese şifa içindede bizlere versin benim için çok dua et
Eşimlede aram bozuk napicammi şaşırdım

Kuzum benim Allahım kalbine göre versin inşallah geldimi böyle üst üste geliyor herşey sen sıkıntı yapma düzelir merak etme stresten uzak durmaya çalış

Canım çok çok geçmiş olsun bende duydum bu testi ve serumu. Inşallah hayirlisi ile herşey guzel sonuclanir. Allah yardımcınız olsun

merhaba :) 5 gün izin al mümkün olduğunca dinlen canım ama bütün gününü de yatarak geçirme az dolaş evin içinde kahvalatını güzel yap protein ağırlık beslen. 5. günün akşamı banyo yap oda ılık su ile .Tuzu hayatından çıkart. hergün havuç ananas ceviz fındık kayısı ye. bitki çaylarından uzak dur.ve o süre içinde kafanı dağıtacak şeyler yap ki aklın sürekli orda olmasın kitap oku mesala ben oyle yaptım :)

Canım benim günaydın sanada hayırlı günler bende duymuşum o serumu inşallah temiz çıkar sonuçların Rabbim bu kez nasip eder canım arkadaşım benim her zaman dualarımdasın Allahım yardımcın olsun

canım erken yaptırmışsın bekle bir 12. gün tekrar yaptır ümidini kaybetme.12.gün pozitif çıkar ozaman 4 gün boşu boşuna üzüldüğünle kalırsın.
İnşallah üzüldüğümde kalsam razıyım, bütün üzüntümü unuturum keşke senin dediğin gibi olsun. Allah razı olsun, pozitifi aldığın halde hala buralardasın, bizlere ümit aşılıyorsun.

çok şükür ağır bir işim yok memurum.. çok teşekkür ederim.. hepsini not alıyorum alışveriş listeme ekliyorum . ngs sonucu sağlıklı gelip negatif olanlar var mı acaba genelde başarı sansını % 70 'lere çıkarıyor diye biliyorum. senin nasıl gidiyor gebelik adaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…