Kızlarrr merhaba nasılsınız herkes iyidir inşallahh. Dün tatil diye bakamadım buralara Dlk2606 kuzummm yarın büyük gün ay ben bile heyecanlıyım inşallah çok güzel geçer ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurlarr Bende adet olcam sanırım karın ağrıları başladı adet olcam diye sevineceğimi hiç düşünmemiştim

Ayyyy aynenn öyle oluyoo yaaa :)))) hepimiz ilk kez adet olcaz diye sevindik :))) şimdide olmayalım diye dua ediyoruz. Dengemiz şaştı

Ayyy hadi inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canımmm kuzummm yaaaa. Zekai tahirde her yumurtası toplanana serum takılıyor. Yalnızca bir kadının değerleri düşüktü diye 1 haftadır serumla kaldı hastanede.

Ayyyy aynenn öyle oluyoo yaaa :)))) hepimiz ilk kez adet olcaz diye sevindik :))) şimdide olmayalım diye dua ediyoruz. Dengemiz şaştı
Hehehehe sorma kuzum yaa bu bebeler bizim dengelerimizi gelsinler bi hele bende onları şaşırtcam

Canımm benimm iyiki varsın ayy inşallah kuzum inşallah Rabbim bana bağışlasın iki yavrumuda 9 ay bırakmasınlar beni inşallah heyecanlıyım valla Rabbim sırayla hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah Ohh süper haber bu az kaldı o zaman seninde hadi inşallah sende ilk denemende alacaksın pozitif sonuç kuzum Aynen öyle önceden olmayalım diye dua ederdik şimdide olalım diye çok farklı bir süreç gerçekten Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Allah razı olsun canım çok saol. Demek transferin geldi ee bu ne güzel haber tabi ki dua ediyor olacağım. İnş çok güzel geçecek. Güzel haberlerini bekliyorum beraber sevineceğiz inş. Kendine de dikkat et canım bu süreçte.

O verdikleri başka bir serumdur kuzum benim bahsettiğim özel bir serum herkese verilmez. Senin nasıl gidiyor bebiş haberini bekliyorum

Ya birde aklıma takılan normal akıntının kesilmesi. Jelin akıntısı bile gelmiyor artık. Neden ki acaba yaa
Benimde kuruydu canım.takilma belirtiye.
Benim şuan ne göğüs ağrısı ne bulantı ne duygusallik 1gr bişeyim yok.esime diyorumki dun .valla hamilelik ne guzelmis hic sorun yok.bosuna herkes birbirini korkutmuş yok soyle yok böle diye.cok rahatmış eğer her yıl bir tüp bebek yaptircam diyorum gülüyor.. bu benim sansimdan diyor.senin nazıni bulantini çektirmedi allah diyor.

hoşgeldin kuzum nerelerdesin. Senin tutmuştu transferin dimi canm? Ve ne tarafta oturuyorsun
Hoşbulduk canım. Çalışıyorum yoğunluktan koşturmaya başladım. Çok şükür tutmuştu canım. Anadolu yakası bostancı da oturuyorum. Hala düzgün doktor bulamadım işte onu arıyorum. Sen nerde oturuyorsun canım?

Ayy canım benim ne kadar güzel ya inşallah hep böyle sorunsuz sıkıntısız devam etsin sağ salim al kucağına bebeğini ne güzel diyolog olmuş eşinle de ya eminim benimkide aynı şeyi derdi

Canım benim çok sağol Allah razı olsun aminn inşallah inşallah Rabbim bizlerede yaşatısın o sevinci inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…