Benim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?

Ama kuzum neden kan verdin 5. gün daha yeni tutunma aşamasında oluyor zaten imkansız kanda çıkması kendini strese sokmasaydın boşuna kuzum

Canım annemler bırakıp gitti bende çok kötü bi gün geçirdim varsa az mutlu olayım diye yaptırdım aslında
Ben hep yalnizdim halada yalnizim 10 gün hastanede yattım çıktım kimseyi istemedim. Sonrası annem geldi 5 gün kaldı gitti okadar sende ailesin aileye okadar baglibolmak hayal kirikligina yol açabilir bazen

Ben hep yalnizdim halada yalnizim 10 gün hastanede yattım çıktım kimseyi istemedim. Sonrası annem geldi 5 gün kaldı gitti okadar sende ailesin aileye okadar baglibolmak hayal kirikligina yol açabilir bazen
Beni üzüp gittiler haketmediğim şeyler oldu canım yoksa senelerdir ayrıyım omlardan.. benim bu hassasiyetimi anlamadılar.. ama çok erken yapmışım umutsuz değilim de annemler daha çok üzüyo suan

Ya şuan gerçekten ne yazsam ne desem bilemedim sen ne kadar güzel ne kadar iyi niyetli bir insansın ya herkesin senin gibi bir dosta ihtiyacı var canım benim. Her zaman dertleşeceğim bir ablam yada kardeşim olsun isterdim Allahım seni gönderdi bana kalbinin güzelliği nasılda sözlerine yansımış seviyorum seni bu güzel desteklerin için duaların için Allah razı olsun senden benim güzel arkadaşım kardeşim şuan öyle bir enerji verdinki bana kafamdaki bütün olumsuzlukları attım sayende ya iyiki varsın iyiki Allahım en kısa zamanda senide mutlu etsin Rabbim işini rast getirsin her zaman canım bitanem

Beni üzüp gittiler haketmediğim şeyler oldu canım yoksa senelerdir ayrıyım omlardan.. benim bu hassasiyetimi anlamadılar.. ama çok erken yapmışım umutsuz değilim de annemler daha çok üzüyo suan
Aman boşver onlarida senden daha değerli ve o karnindakinden daha değerli bisey yok.o canini üzüp o minigide üzme sabır çek estağfirullah çek bosverrrrrre

Canım kıyamam ben sana ama şuan senin için en önemli olan şey yavrun ve hiç negatif düşünme çıkması imkansızdı zaten 9. gün gider verirsin kan testini ve inşallah pozitif sonuç alırsın sadece bebeğini düşün onu kucağına aldığını düşün başka hiçbirşey canını sıkmasın

Aman boşver onlarida senden daha değerli ve o karnindakinden daha değerli bisey yok.o canini üzüp o minigide üzme sabır çek estağfirullah çek bosverrrrrre
Tamam kuzum iyi ki varsınız ben aslında olumlu hissediyorum en başından beri bundan sonrada bişe değişmicek sadece şunu anladım 7kat yabancı daha bi özen gösteriyo benim çevremde

Eşşeklik ettim biraz :) ama olsun ben hala varmış gibi davranıncam pazara kadar umutsuz olmicam

Tabikide umut her zaman var kuzum benim estağfirullah olan olmuş zaten çok erken ve şuan bebeğin seninle merak etme ve hep seninle kalacak inşallah

benim 5.gün sıfır çıkmıştı 7.gün pozitif çıktı.
Canımmmm 0.1 yazıyo bilseydim gidip verir miydim üzüldüm erken verdim diye sağlık olsun ama ben hala sayenizde umutluyum 7. Gün kaç çıktı canım bide ne belirtin oldu .. beni çok mutlu ettin allah senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…