8. günüm ama 5. gün embriyosuydu, olsa çıkardı sanırım.
canım 8. gün çok erken benim ilk kan testim 400 çıkmıştı hatıra olsun diye idrar testi yapıp saklıyım dedim. 11. günde silik çizgi çıktı. o yüzden üzülme lütfen bekle gününü kan testi yap.zaten beta hcg hormonu kanda 10. günden itibaren çıkmaya başlıyormuş sende garanti olsun diye 12. gün yaptır ozaman kesin sonucu alabilirsin.

tesekkürler canım tavisyelerin için.. kesinlikle kitap olcak hayatımda :)

Kızçelerim günaydin
Ben transferimi oldum dinleniyorum hayırlı haberler veririm insallah 10 gun sonra dualarınızı eksik etmeyin

Ayy kuzum günaydın sen bugün oldun dimi aldın yavrularını inşallah 10 gün sonra bize güzel haberler verirsin seninle dualarım bende yarını atlatırım güzelce inşallah

Am8n canım cumlemizin evine huzur birlik versin rabbim.bende lekelenme olmadi canim. Keseyi gördük falan onun haftasina lekelenme oldu 2 haftaya kadarda devam ediyordu ama sebep baskaydi canım.olmuyor kiminde için rahat olsun

Ya birde aklıma takılan normal akıntının kesilmesi. Jelin akıntısı bile gelmiyor artık. Neden ki acaba yaa

Ah evet adaşız Bende çok duydun ngs sonucu pozitif alan canım inşallah sende onlardan birisi olursun Henüz gebelik yok canım keşke olsa ilk denemem şubatta kimyasal oldu yarında dondurulmuşlarımı alacağım transferim var inşallalh Rabbim bu kez güldürür yüzümü

Kızlar nasılsınız özledim hepinizi. Ara ara takip ediyorum ama yazamıyorum. Hepiniz duamdasınız. Ben de şuan durumlar iyi çok şükür. Bu hafta ilk defa biraz midem kötü oldu. Birde hala doktor arıyorum. İstanbul anadolu yakasında olup iyi bir doktor tavsiye eden olursa çok memnun olurum.

Ayy kuzum günaydın sen bugün oldun dimi aldın yavrularını inşallah 10 gün sonra bize güzel haberler verirsin seninle dualarım bende yarını atlatırım güzelce inşallah
Sagol canım aldım yavrularımı güzel haberlerle insallah sen de kavusursun yavrularina hayirlisiyla insallah

Canım özlettin kendini çok şükür bebişinde sende iyisin çok sevindim buna Rabbim tamamına erdirsin kucağınada al inşallah hastane konusunda da yardımcı olmayı çok isterdim ama Ankara'da oturuyorum ama eminim yardımcı olacak arkadaşlarımız vardır. Benimde yarın transferim var dua et benim için kuzum hamilelerin duası kabul olurmuş

ay yanlış okumuşum kusura bakma Allah söyletti galiba gebe kalırsın insallah :) yarın için sana bol şanş canım.. kalbini ferah tut..güzel şeyler düşün güzel olsun :)):):)

ay yanlış okumuşum kusura bakma Allah söyletti galiba gebe kalırsın insallah :) yarın için sana bol şanş canım.. kalbini ferah tut..güzel şeyler düşün güzel olsun :)):):)

Ayy canım benim bal damlıyor ağzından aminn inşallah Rabbim hepimize nasip etsin Allah razı olsun kuzum benim iyiki varsınız ne kadar iyi geliyor sizlerin desteği inşallah 9 ay bırakmazlar beni

Kızlar selam. Hafta içi tatil olduğu için evde televizyon izleme şansım oldu. Ve şans eseri tüp bebekle alakalı bir bölüme denk geldim. Ve proğramda İstanbul'un en iyi kliniklerinin bir tane doktoru yayına çıktı ki kendisine randevum olmadığı için muayne olamamıştım.Şan eseri televizyonda gördüm. Ve Proğramda maddi durumu iyi olmayan daha önce başarısız bir denemeye yaşayan bir hastaya tüp bebek tedavisi uygulamış ve sonuç pozitifti.Kendiside bu serumdan bahsetti röportajında.Dikkatlice dinledim.Rahime bebek tutunamamsının sebebi bağışıklık sistemi yüzünden oluyormuş bu yüzden sizinde bahsettiğiniz gibi yoğun bakımda kullanılan bağışıklık sistemini güçlendirici serum kulanıyorlarmış. Tıp çok ilerledi.Başarı oranları yükselmeye başladı.Yılmadan tedavimize devam edeceğiz.

cnm merhaba yazdığın ilgimi çekti açıkçası .
benimde iyi kalite 5.gün embriyosu tutmadı doktorda şaşırdı.
İlk denemede olmaması normal ama 2. 3.denemede iyi kalite embriyoya rağmen ve rahimde problem yokken tutmaması bağışıklık sorunu sebebi olabilir kuzum

Aynen canım benim bende o yüzden pylaştım bu aslında çok önemli bir durum dr lar bu detayı kesinlikle araştırmalı

Canım çok çok geçmiş olsun bende duydum bu testi ve serumu. Inşallah hayirlisi ile herşey guzel sonuclanir. Allah yardımcınız olsun
Saolasın benim tatlı arkadaşımm Allahım sana ve bebeğine de (ve babasına da )sağlık mutluluk nasip etsin

hoşgeldin kuzum nerelerdesin. Senin tutmuştu transferin dimi canm? Ve ne tarafta oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…