allah şükür rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Ben guneslideyimm canım uzağız malasef

Ayy canım benim ne kadar güzel ya inşallah hep böyle sorunsuz sıkıntısız devam etsin sağ salim al kucağına bebeğini ne güzel diyolog olmuş eşinle de ya eminim benimkide aynı şeyi derdi
Valla canım ya hic sorma. Adam okadar sansliki inşallaha senin gununde geldi allahım yardımcın olsun inşallah simsiki tutunsun. Pozitif haberi görüp artarak devam etsin değerin

Dlk2606 benim canımm kuzum sen çok pozitif bir kadınsın hep öyle düşün öyle devam et olacak diye düşün bebeklerin transfer olduktan sonra hamileymişsin gibi düşün hisset sakın olumsuz düşünme her şey istediğin gibi olacak inşallah ilk denemende olmaması çok normal bu illla ikinci de olumsuz olacak demek değil ayrıca ilki kimyasal oldu sonuçta bu bile aslında çok önemli demekki bünyen hamile kalmaya hazır 2.de olacak vücut artık kabul edecek deneyim kazandı sonuçta. Allahım yardımcın olsun güzel kalplim yarın ne olur hiiiç kasılma rahat ol işlem güzel geçsin o anın tadını çıkar bu yazdıklarımı aklına getir ‘olacak dilek anne olacaksın’...içinden RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN oku. Dualarım senle kuzummolacak inşallah

Valla canım ya hic sorma. Adam okadar sansliki inşallaha senin gununde geldi allahım yardımcın olsun inşallah simsiki tutunsun. Pozitif haberi görüp artarak devam etsin değerin

Canım benim Allah razı olsun güzel duaların dileklerin için aminn inşallah. Rabbim nasip etsin o sevincimi sizlerle paylaşmayı inşallah

Ya hahhahaha çok tatlısın yaaa :))) her gebelik aynı olmayabilir ama ne güzel maşaAllah sonuna kadar öyle gitsin inşaAllah :) umarım dediğin gibidir bendeki de

İnşallah canım çok dua ediyorum inşallah hepimize emeklerimizin karşılığında Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah kuzummm dualarım seninleee

O verdikleri başka bir serumdur kuzum benim bahsettiğim özel bir serum herkese verilmez. Senin nasıl gidiyor bebiş haberini bekliyorum

Hmmm anladım canım benimmm. Güzel yüreklim Allah razı olsunn. Benimde kasık ağrılarım arttı bakalım sonuç ne olacak

Ya hahhahaha çok tatlısın yaaa :))) her gebelik aynı olmayabilir ama ne güzel maşaAllah sonuna kadar öyle gitsin inşaAllah :) umarım dediğin gibidir bendeki de
Inşallah canım çok çok güzel sağlıklı sorunsuz hamilelik yaşatsin rabbim .kimsenin hamileligi aynı gitmiyor evet ama ben elimden geldiğince mide bulantisindan çok bahsedilen topikleri açik okumuyorum bile.cok etkileniyor insan.olmazsa bile oldurulabilir psikolojik olarak .

daha çok erken canım 10. günde anca kanda çıkar (ki bazen ozaman bile çıkmıyor)niye bu kadar erken yaptın ki canım strese sokma kendini 12. gün tekrar yap o zaman kesin sonuç alırsın.
Canım çok hırpaladım kendimi bugün çok mutsuzdum varsa bebeğimden güç alayım diye yaptırdım bikaç çıkan arkadaşı görmüştüm ama beklemekten başka bişe gelmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…