Canm ben aynı anda 2 doktora gidiyorum. Biri tüp bebek doktorum diğeri de Allah kısmet ederse doğumumu yapmak istediğim doktorum. Bu ikinci doktor düşük tehliken olmadığı için ilişki serbest hatta faydalı bile dedi. Tüp bebek doktorum ise ilk 3 ay yasak dedi. Ben tüp bebek doktorumu dinlemeye karar verdim, sonuçta onlar bu süreci daha iyi biliyor.

7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285,8
14.gün 728,3 çıktı
Benim pek bir belirtim olmadı canım. Hala da bir belirtim yok:) Arada adet sancısı gibi sancım oluyor ama 5 dkda geçiyor.

İnşallah kuzum sen sakın yapma bekle :)

İlk denememde de test günüme kadar bekledim canım yapmadım hiç aklıma bile gelmedi ne kan testi ne de idrar testi kan sonucunu öğreneceğim gün 10. gün yapmıştım yine yapmayacağım inşallah

7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285,8
14.gün 728,3 çıktı
Benim pek bir belirtim olmadı canım. Hala da bir belirtim yok:) Arada adet sancısı gibi sancım oluyor ama 5 dkda geçiyor.
5. Gün 0,1 miydi ya demekki bi anda yükseliyo canım hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin canımsın

5. Gün 0,1 miydi ya demekki bi anda yükseliyo canım hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin canımsın
ben 5.gün ohss sebebiyle çok ağrım var diye gitmiştim hastaneye. Doktor betahcg de bakalım dedi. kocaman bir SIFIR çıktı :) çok üzülmüştüm. ama bir taraftan da çok erken diye kendimi telkin ediyordum. Sonra internetten okudum 5.gün embriyorsunda betahcg en erken 6.gün kana karışıyormuş. Sonra 7.gün sabah ilk idrarımla test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. O gün kan verdim 46 çıktı :) canını sıkma inşallah çok güzel sonuç alacaksın :)

Canım çok hırpaladım kendimi bugün çok mutsuzdum varsa bebeğimden güç alayım diye yaptırdım bikaç çıkan arkadaşı görmüştüm ama beklemekten başka bişe gelmez tabi
sıkma canını sakın senin en mutlu en motive olma zamanların bunlar sen pozitif ol ki sonucunda pozitif olsun. Tüp bebekte embriyo transferinden sonra B-HCG gebelik testi yapılması:Embriyo transferinden 12 gün sonra kanda gebelik testinde B-HCG değerine bakılarak gebelik varlığı araştırılır.

Eklentiler

• upload_2018-5-2_14-5-38.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 75
teşekkur ederim canım Allahbfazi olsun

7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285,8
14.gün 728,3 çıktı
yanı canım 9 gundede sonuc cikar dedi ama bende endiseli oldugum icin gitmeyi dusunmuyordum

Allahım senin yaşadığın mutluluğu bana da nasip etsin inş :)

7.gün 46,8
10.gün 141,7
12.gün 285,8
14.gün 728,3 çıktı
Merhaba CAnım,
öncelikle hayırlı olsun. sormak istediğim kan değerlerin bu sekilde cıkıtığında hiç idrar testi yaptırdın mı?

Merhaba CAnım,
öncelikle hayırlı olsun. sormak istediğim kan değerlerin bu sekilde cıkıtığında hiç idrar testi yaptırdın mı?
Sağol canım. 7.gün kan testi yaptırmadan önce sabah ilk idrarımla test yapmıştım, silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bir daha da idrar yapmadım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…