Kızlar bugün ikizlerimin kalp atışını duydum biri gümbür gümbür atıyordu diğeri zor duyuluyordu. Biri digerine göre az gelişmiş kalbi de yavaş atıyor dedi. İçerden de etrafında iki yerde kanama olmuş düşebilir o dedi. Moralim bozuldu içimi korku sardı. İnşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz hep okuyorum takip ediyorum dualarımdasınız ama pozitifi görünce de kucağa alıncaya dek rahat edemiyormuşuz. Şu an moralsizim.

Allah korusun işallah..

Canımm Allah korusun inşallah sıkıntı olmucak ilk tutunma evrelerinde hep tehlike oluyor bol bol dua edelim inşallah

Eki Görüntüle 2142457 Kızlar cuma sabah yumurta toplama işlemim olacak hormon tahlili verdim bugün e2 hormonum nasl
E2 değerin çok iyi ancak progesteron 1 ve altı olması lazım diye biliyorum. Yine de dr a sor tabii. Yumurtalar toplandıktan sonra belkide 5.gün e bekletip dondurur embriyoları. İnşallah olumlu sonuç alırsın.

Maydanoz çiğ soğan yenmemesinin sebebi ne acaba

Oyyyy canımm benimmm kıyamam sanada evlatlarınada yaa. Havuç suyu iç. Bak düşük yapacakken 1 hafta havuç suyu içen biri saraçoğluna konuk oldu ve düşmemiş evladı. Sende iç güzel annee. İkizlerini san bağışlasın Güzel Rabbim

merhaba canım inşallah ikisini birden sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. bol bol dinlen.bende ikiz bekliyorum 30 nisan da kese gördüm. kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun? doktorum bana 14 mayıs da duyabiliriz dedi. çok uzun zaman gibi geldi bana .

Allah razı olsun canım inşallah hepimize Rabbim saglıkla verir kucaklarımıza bebişlerimizi

Ben 6haftalık 6 günlüğüm canım. Ben iki keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışlarını duydum canım

Ben 6haftalık 6 günlüğüm canım. Ben iki keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışlarını duydum canım
Havuç suyu içiyorsundur belki ama yinede söyliyim hergün bir bardak taze havuç suyu çok faydalı. İnşallah ikiside sağlıkla devam ederler. Ama üzme kendini çoğu kişide ikizlerden biri devam etmeyebiliyor diğeri baskın çıkıyor. Sağlıklı olsun yeterki bir tane olsun. Allah büyük dr ne dese boş o ayrı arkdaşımında kesin düşer kanama oluşmuş dedi ama kızını doğurdu.

Kızlar adetimin 6. Tedavimin 5. Günü 4 gün gonal f 187.5 doz kullandım bugün kontrole gittim sağda 8-9-10-10-10-12 olmak üzere 6 tane solda 8-9-9-10-12 olmak üzere 5 toplamda 11 tane yumurta oluşmuş cumartesi ikinci ve son kontrolum var sizce nasıl yumurtalar?

Çok iyi

İnşallah cnm progesterona göre mi dondurur cnn
Evet o değeri yüksek görüp dondurup diğer ay transfer yapabilir. Dr karar verecek tabi ben etkilemek istemem ama risk almamak lazım. Belki ilaçlarla düşer değer en son kan alınıca belli olur yani opu öncesi son kan tahlilinde

Tamam çok saol bilgilendirdigin için cuma günü sabah olcak yumurta toplama doktor gayet iyi dedi ama dondurmak onlarında işine gelir ayrıca para vercem deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…