Hem de sizinki ikiz değil mi? O zaman ben ümidimi biraz daha koruyayım. :)) 12. gün tekrar yapar, haber ederim.

Allahım yiycek ekmegi varsa nasip eder zaten lutfen caninizi skmayın Allahım onlari size bagislasin

Hiç havuç suyu içmiyorum havuç yesem olur mu? Yiyecek ekmeği varsa hertürlü gelir dünyaya, Rabbim hayırlısını eylesin

Kızlar merhabalar herkese, geçen yıl bi aşılama, bu yıl ocak sonu bi tüp bebek denemem oldu ve dünde ikinci denemeyle transferim gerçekleşti.. vakit geçmiyor , dr yatma dedi yürü zıpla ip atla amuda kalk ama yatma dedi bende kalktım işe gidiyorum Rabbim isteyen herkese versin inşallah, çok istiyorum çoookkk...

Hayırlı olsun transferin canım. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Bence de yatma:) ben de hemen işe başlamıştım, hem öyle zaman daha çabuk geçiyor :))

hayırlı olsun tedaviniz hangi doktora gittiniz insaAllah guzel sonuc alabilirsiniz

Tamam çok saol bilgilendirdigin için cuma günü sabah olcak yumurta toplama doktor gayet iyi dedi ama dondurmak onlarında işine gelir ayrıca para vercem deil mi

benim de 22 ekim 2017 toplanan yumurtalarım progesteron hormonum 2 ay boyunca yüksek seyretmesi sebebiyle 2018 ocak 12 de transfer yapılabilmişti. hatta 23 aralıktaki son adetimden sonra lucrin iğnesi ile progesteron istenilen düzeye ancak düşürülebilmişti. 3 embriyo donduruldu, ekstra ücret alınmadı (ankara hrs hastanesi)
Biz güzel haberi aldık, darısı başınıza

Dlk2606 canım hayırlısı ile bugün kavuşuyorsun miniklerine. Rabbim sağlık güç versin onlara sımsıkı tutunsunlar Annelerini 9 ay hiç birakmasinlar . Bu yolda emek veren maddi zorluk yüzünden tedavi olamayan çocuk isteyip olmayan herkesin evine rabbim o mucizeyi versin tez zamanda.cocuksuz ev bırakmasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…