Gunaydın canım
Dun aldim yavruları yatiyorum kalkiyorum pek keyfim yok kuzu hasta gittim transfere bogazlarim sisti sen nasilsin
Ayyy hadi hayırlısı pozitif görürsün kuzum duaların sizinle. bnmde bugn muaynrm var rahim 2mmden 3.5olmus bant verdiler normlde transfer günü verceklerdi ama rahim tam kalinlasmadigi için bugün tekrr muayene dediler.

Ayyy hadi hayırlısı pozitif görürsün kuzum duaların sizinle. bnmde bugn muaynrm var rahim 2mmden 3.5olmus bant verdiler normlde transfer günü verceklerdi ama rahim tam kalinlasmadigi için bugün tekrr muayene dediler.
Bugün belli olur belki canım hayırlısı olsun inşallahh

Insallah canım benim bu sefer 2 tane hakkimizda hayirlisi Guzel haberlerini bekliyoruz canım bant ise yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…