Hem de sizinki ikiz değil mi? O zaman ben ümidimi biraz daha koruyayım. :)) 12. gün tekrar yapar, haber ederim.
evet canım ikiz olmasına rağmen idrar testinde silik çıktı. o yüzden ben bu idrar testlerine pek güvenmiyorum. Kan testi de günü gelince yap ümidini kaybetme canım

Aaaaa hayırlı olsu. Minik kardeş ben de aynı durumdayım bizde iartları zorlayarak evlendik baya isyan ettim ama artımolunlu ve allaha duayla geçiyo günlerim‍Herseyi zor zoruna yasadık bınu da mı yasıcaz diye ama alllah saglık versin herkesin bi derdi var hepimize annişlik nasip oldun

Tebrikler. Allah tamamını erdirsin inşallah.
Bir kaç gün gecikmeli de olsa, eşin yıl dönümü hediyesine bayılacaktır

Evet cnm cok sevindom hatya sevincten hickira hivkora agladim ama bi kac uerden olumsuz duydum cok dusuk diye 3. Gun embriyosu transfer gunuyle birlikte 10. Gun 24 cikmasi az mi semcede

kızlar selam ben geldim.Yoğun çalıştığım için çok sık muaabete dahil olamıyorum. Bu estrofem ilacı kullanmaya başladığımdan beri yemek yiyemiyorum. Herşey miydemi bulandırıyor. Böle bir şey yaşayan varmı?

amiinn insaAllah canım tesekkur ederim Allahım herkesin gonlune gore versin insaAllah

bülent bey merhaba
adım emine 8 yıllık evliyim ve
ilk gebelik düşük
ikinci gebelik normal doğum ve 7 aylıkken konan hastalık teşhisi ( 5 yıl boyunca otoımmun hepatit otımmun hemolitik anemi denildi fakat ölümünden bi hafta önce caerrahpaşa da tiraje hanım cd4 cd8 b12 tahlilleri neticesinde ALPS tanısı koydu. ve ben oğlumu enfeksiyondan bi hafta sonra 15.04.2017 de kaybettim)
üçüncü mgebeliğim doğal yolla ikiz kızlar. perinatolojı takipliydim ve hersey normalken 32. haftada monokoryonik diamniyotik olan kızlarımı karnımda kaybettim . 08.12.2016

genetik tahlil ise oğlum ölmeden 1 haFTA ÖNCE EŞİMLE BEN KENDİME YAPTIRDIK. HİÇ AKLIMIZA GELMEDİ OĞLUMA DA YAPTIRALIM. SAOLSUN DR LARI ZATEN HİÇ İLGİLENMEDİLER O HUSUSTA.
eşimde 7 ve 9 kromozomda kopukluk var tahlil sonucuna göre
bu durum oğlumun hastalıgına sebebiyet verir mi bilmiyoruz . genetikte en iyi hekim kimdir diye sorsam herkesten ayrı cvp alıyorum.

şimdi yeni yeni kendime geliyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum. 5 sene çok çektik oğlumla şuan ise tek yağtıgım aglama.

bende bu yıl tüp bebek deneyenlerden olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…