10. Gunde yaptirdim cnm 3. Gun embriypsuydu

Sonucun yüksek veya düşük olamasına hiç odaklanma. Beta Hcg hormon sonucu 5 ve üzeri hamilelik demek, en az 48 saate bir yani iki günde bir yaklaşık ikiye katlaması da sağlıklı bir gebelik diye kabul edilir. Senin için dua edeceğim, bence sende kaygılarından uzak, ellerin karnında, bebeğinin yanında bol bol dua et. Allah sağlıkla tamamını erdirir hepimize inşallah

Bence normal, benim 5.gün embriyosu 10 gün sonucum 449 iken, tekrarlayan testte 4144 idi. Sanırım en az ikiye katlamazsa sorun olur ama fazlasında sorun olmuyor. Tebrikler

Ayy cnm çok saol icime su serptin devamli dua ediyorum cnm devamli

Evet cnm cok sevindom hatya sevincten hickira hivkora agladim ama bi kac uerden olumsuz duydum cok dusuk diye 3. Gun embriyosu transfer gunuyle birlikte 10. Gun 24 cikmasi az mi semcede
Transfer günü sayılmaz canım hadi iyisin 9.günde değerin 24 ise 13,günde 100 ü bulur yani gayet iyi

Başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın. Cd4 cd8 tahlilleri gebelik sonrası mı yapıldı. Bir de rahimden patalojiye örnek alınıp o şekilde bakılsaydı kan tahlili haricinde. Tüp bebekte pgt yöntemi ile başarılı sonuç alabilirsiniz

Çok korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ne kadar bir artış var tam olarak 2 katı olması şart değil mesela 50 iken tam tamına 100 olması şart değil artış fazla olabilir normal yani

Dlk2606 dualarım seninle.. Allah yar ve yardımcın olsun... hayırlısı ile sağlıklı güzel haberlerle gel canım :)

Canım benim Allah razı olsun bekliyorum şimdi alacaklar birazdan Rabbim güldürsün yüzümü inşallah Allahım hepimize nasip etsin kuzum cik sagolun iyi ki varsınız

Dlk2606 Dileğimmmmmm canımmmmm kuzummmmmm ciğerimmmm iki gözümmmmmm, iki ciğerimmmmm, böbreğimmmmm,kulaaağımmmmm kaşımmmmm dualarımmmmm seninleeeeee bal küpümmmmm

Ya ben ne deyim sana sen nasıl güzel bir insansın ya Allahım bu güzelliğin e kalbine göre versin inşallah kuzum benim seviyorum seni inşallah Allahım bağışlasın bizlere hepimizin yavrularını allah razı olsun canım benim iyiki varsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…