Dlk2606 İnşallah anne olacaksın inşallah bu sefer olacak benim güzel arkadaşım kuzumm dualarım seninle cnmm cnmm

Öyle mutlu oldum ki yazdıklarınızı okuyunca Allahım kabul etsin dualarımızi hepimiz anne olacağız birada inşallah az kaldı yavrularımı almaya Rabbim güldürsün yüzümü güzel arkadaşım benim gerçekten nasıl seviyorum sizleri ya Allahım razı olsun hepinizden en güzel destekcilerimsiniz

Dlk2606 canım işallah güzel haberlerle gelirsin.Seni dualarla uğurluyoruz transfere

Ya Allah razı olsun başka birinin senin için dua ettiğini bilmek ne kadar güzel bir duyguymuş iyiki tanımışım sizleri iyiki varsınız Allah razı olsun kabul etsin dualarımızi inşallah

Benim güzel arkadaşlarım hepinizi seviyorum ne diyeceğimi şaşırdım öyle mutlu ettinizki beni nasıl duygulandım yazdıklarınızı okuyunca Allahım razı olsun o güzel duaların için canım benim aminn çok çok aminn insallahh Allahım kabul etsin dualarımızi

Günaydınn kızlarrr Dlk2606 kuzumun transfer günü hayırlısıyla yavrularına kavuşacak inşallah Rabbim pozitifle sonuçlandırsın ay ben bile çok heyecanlıyım yaa

Kuzucum benim az kaldı bekliyorum şuan Allahım bağışlasın bana yavrularımı inşallah 10 gün sonra güzel haberleri paylaşmakta nasip olur Allahım hepimize nasip etsin sırayla inşllah Allah razı olsun iyiki varsın mutluluk kaynaklarım benim

bizde genetik problem var
en iyi genetik lab araştırıyorum

Cnm valla smdi sonuc bekliyorum elim ayagim titriyo resmen tam sevindim derken bu korku cikti bide bakalim bekleyip gorucez insallah dedigin gbi olur insallah

Allahım güzel değerler görmeni nasip etsin kuzum benim güldürsün yüzünü inşallah seninle dualarim

Dlk2606 canım kardeşim ya kaç gündür giremedim aklım sende ne durumdasın ne zaman alıyoruz pozitifi inşallah

Canım benim bugün yavrularımı alacağım az kaldı transferime inşallah 10 gün sonrada pozitif sonucunu paylaşırım sizlerle Allahım ayırmasın yavrularımı benden inşallah Allahım razı olsun

Ayyyy çok heyecanlı Rabbim sağlıkla kavuşmayı hayırlısıyla da pozitif haberini vermeyi nasip etsin canım inşallahh dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…