gzel haberler aldım 3.5mmden 9.1 olmuş 9da transferim var progeston climara bant estrofem verdi progeston kan aldılar
Süperrrr oh ohh güzel haberler geliyor bu aralar sevinçten oynayacağım şimdi döktür muazzeliğimi konuşturacağımm

Oyhhhh yiğeniminnn konacağıı göbüşünü sevdiğimmmm cannnım Dileğimmmmm. Bugünden sonraaa sanaada şafak sayacağızzzzz inşaAllahhhh güzellik abidemm benimmmm

Canım benim bugün yavrularımı alacağım az kaldı transferime inşallah 10 gün sonrada pozitif sonucunu paylaşırım sizlerle Allahım ayırmasın yavrularımı benden inşallah Allahım razı olsun

süperrr
Sonunda harika sona yaklaşıyoruz.. ben inanıyorum ki bebeklerin srni bırakmicak.. dualarım seninle.. çok sakin ve mutlu bir bekleme süren olmalı.. sonunda meyvesini alıcaz bak göreceksin
Tskıldığın ne olursa sor ltf biz burdayız hayatım

kızlar bugün 6+3'de bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür:) öyle güzel ve hızlı atıyor ki duygulanmamak elde değil. Doktor bu aşamadan sonra düşük riski yüzde 5'e iniyor dedi. 3 hafta sonra çağırdı. Estrofemi kesti. Buarada bu gittiğim tüp bebek doktorumdu, yarın da doğum yapmayı planladığım doktorumda randevum var. Yarın yine göreceğiz kalp atışlarını acaba duyar mıyız bilmiyorum. Bugünkü dinletmedi.

İçimde bir canlının büyüdüğünü, kalp atışını gördüğümde idrak ettim, mükemmel bir duygu. Allah isteyen herkese nasibetsin.

çok sevindim senin adına canım inşallah bizde en yakın zamanda duyarız bende çok merak ediyorum.

Ne g
üzel bir duygu Allahım ünşallah kucağına aldığın günlerinde gösterir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…