Ayyy nasıl sinirlendim tam çocuğu uyutup ise güce baslamisim evde biri zile bastı sonra bi daha bastı.kapida pusu kurdum yukarı çıkan olmadı bi elime gecirirsem var yaaa. Çocuk uyandı yaaa

Ayyy nasıl sinirlendim tam çocuğu uyutup ise güce baslamisim evde biri zile bastı sonra bi daha bastı.kapida pusu kurdum yukarı çıkan olmadı bi elime gecirirsem var yaaa. Çocuk uyandı yaaa
Dengesizler çok kuzum boşver aldırma tatlı kızı teyzesi için öpp

Dilekcim inşallah öyle güzel bi haftada alırız mutlu mutlu sonuçları.. kafama birşey takıldı , ikimizin transfer günleri peşpeşe yanlış hatırlamıyorsam, benim Çarşamba ve dr haftaya Çarşamba kan sonucunu istiyorum demişti. Seninkini mi geç istediler benimkini mi erken istediler yoksa kaçıncı gün embriyo transferi olması etkiliyor mu? Pfff anlamıyorum da böyle işleri :/

Kızlar yardımmmm progestan kullanıyorum ya demin uyguladım ve biraz yattım sonra bi baktım kapsül boşalmış azcık krem kalamış kapsül geri çıktı bişey olurmu?

Anladım canım estrofem herkesde aynı etki yapıyor galiba bende sürekli bir uyku hali arada da mide bulantısı yapıyor günde 3 taneydi neyse ki 2 ye indi kalp atışına kadar kullandiriyorlar diye biliyorum yavrucuklar için katlanıyoruz. Insalalh geçer kuzum da rahatlarsın 10 gün çabucak geçer merak etme artık sende gün saymamakta başlarsın bizler gibi inşallah sırayla veririz güzel haberler â

Anladım canım benim bende öyle yapayım o zaman herşey dua sonuçta Allahım kabul etsin dualarımızi inşallah

kuzumm ben gusul gerekiyo diye biliyordum ya yanlışmış. Sorp soruşturdum afedersin zevk durumu olmadığı için gusullük olmuyormuşuz, muayene gibi oluyormuş. Yani banyo etmemende sıkıntı yok. Abdestli okuyabilirsin. Sadece abdest alırken ayağını lavaboya kaldırma, duş kısmında yıka ayağını.

Ayy canım çok sınır bozucu bir durum gerçekten tahmin edebiliyorum bizim binadada oluyordu zili söktüler en sonunda ne yapsınlar millet bir tuhaf hiç duyarlı değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…