Bende sormuştum Kuzenim araştırmıştı gusule gerek yok diye.Ki bende transferden sonra gusül almadan kuran okuyup namaz kılacağım.Allah kabul etsin.

Canım benim ki tam 10 gün sonra istedi acaba senin ki mi erken istedi ben dün transfer oldum ama transfer günü sayılmadığı için 1. Günün bugün 10 gün sonrası da 13 mayısa denk geliyor pazar gününe merkez kapalı olduğu için 14 unde gel ver dediler 5. Gün embriyosu 10. Günde belli oluyor zaten kuzum ama seninki haftaya çarşamba erken istemiş baya 7. Günün olmuş olmuyor mu kafam karıştı benimde

Bende çook seviyorum görmeden hemde seviyorum. İnsan hissediyor karşındakinin güzelliğini yazdıklarından bile anlaşılıyor buradan iyi ki tanıdım dediklerimdensin. Allahım dualarını kabul etsin

Yaaa canımmsınnn yaaa canımmm canımmmmm. Allah razı olsun güzel kalbinnn içinn, güzel düşüncelerin içinnnn canımmm benimmmm. Rabbim iyiki buluşturmuş bizleriii

Kızlar yardımmmm progestan kullanıyorum ya demin uyguladım ve biraz yattım sonra bi baktım kapsül boşalmış azcık krem kalamış kapsül geri çıktı bişey olurmu?

Canım nasıl yani kapsül koyduğun gibi mi cıktı yoksa krem şeklinde mi krem şeklindeyse sıkıntı olmaz çıkabiliyor endişelenme

Ayy kuzum benim çok teşekkür ederim bende tam emin olamamıştım öyle yapayım o zaman abdestimide öyle alıyım meryem süresini okumaya başlayacağım bugün bakalım allahım kabul etsin dualarımızı inşallah

Kızlar yarın transferim var saat 12 de.3 embriyom var şuan için inşallah yarına dayanırlarsa doktor yerleştirecek bakalım.

Canım hayırlısı olsun gönlünce olsun inşallah herşey Rabbim büyük bol bol dua et sımsıkı tutunsun sana yavrun inşallah

Ewet transfer günü sayılmazsa bugün 2. Gün, haftaya Çarşamba 7. Gün.. kandaki o hormon zaten 6. Günde salgılanmaya başlıyor , bakalım bir günde ne kadar salgılanacak yada salgılanacak mı :/ Allah’ım inşallah sonu güzel olsun da..

Inşallah canım benim inşallah ama 7. Gün kan testi için çok erken sen yinede tekrar bir sor doktoruna istersen canım Allahım güzel kan değerleri almamızı nasip etsin inşallah

Gunluk canim 1 adet gobekten ama diger igneler gibi degil bu 40 tane igne vurdum ama bunda cok zorlandim

Bende kan sulandırıcı iğne Clexane 4000 ml kullanıyorum. Transferden önce başladım, hala devam ediyorum. Doğuma kadar kullanmam gerekecek. ilk 4 ay göbekten yaptım, göbeğim morardı ve tahriş oldu, şimdi kola geçtim, ama çok zorlanıyorum. Çok canım acıyor. Her şey bebişlerimiz için

Evet ya sürekli bir uyku hali deyim yerindeyse salak gibi oldum.Kalp atışına kadar mı kullancaz bu kötü oldu çünkü kafamı bile tutamıyorum Sen ne yaptın dilekçim.Transfer nasıl geçti kendini nasıl hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…