Oyle canim yapacak birseyimiz yok mecburen katlaniyoruz pozitifi gorelim de mecbur yapacagiz

canim bildigim kadariyla 5.gun transferiyse 9 gunde cikarmis doktor dedi

Inşallah düzelirsin biran önce canım belki kullandıkça azalır yan etkisi bebekler için katlanıyoruz artık İyiyim çok şükür canım agrım sızım yok yatıyorum genelde arada bir yürüyorum ilk 3 gün yatmayı öneriyorlar ilkinde yapmamıştım bu sefer öyle yapıyorum bende hayırlısı olur inşallah Transferimde çok güzel geçti çok sıkışık değildim zaten 1 saat sonra lavobaya gittim 5 dakika bile sürmüyor transfer işlemi zaten inşallah seninde böyle kolayca geçer kuzum

Pozitif alınca da bitmiyor gerçekten Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sıhhatle gelsin evladın inşallah

Transferin 7. Günündeyim yiyip içip yataktan çıkmıyorum hiç bişe de hissetmiyorum allah sonumu hayır etsin pazar yaptırmaya karar verdim kan testini de

En iyisini yapıyorsun kuzum benim boşver ama arada bir yürü hareket de et kan dolaşımı olsun vücudunda inşallah alacaksın pozitif sonuçlar pazar günü çıkar canım 9. Günün oluyor zaten inşallah güzel haberler verirsin bize

Vermeeem miii dün biraz fazla durdum ayakta evi topladım çamaşır astım yemek yaparken feci bi ağrı saplandı tırstım yani bugün de yine şöyle bi ev topladım bişeler yedik öğlen daha yatıyorum İşte ozamandan buyana birazdan yine yemeğe koyulurum hiç belirtim YÖK ama bu biraz beni üzüyo çünkü herkes de bişeler var

Inşallah kuzum inşallah sırayla verelim güzel haberler inşallah anladım canım cok da yorma kendini ağır işler yapmamaya çalış çok uzanıp eğilme belirtilerede hiç takılma canım o kadar çok ki hiç belirti yaşamayıp pozitif alan güzel düşün ki güzel olsun

Kızlar selam. Benim ilk tüp bebek tedavim olumsuz geçmişti. Sonrasında ben bi kadına gittim karın kaldırma işlemi yaptım bilmiyorum hiç duydunuzmu. Sonra altın otu verdi 1 ay demle iç dedi. 1 haftadır içiyorum. Bu sefer kanlı akıntım var iki gündür. Acaba neden olabilir. Bir bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…