gecmiş olsun canım karın kaldırma duymadım bel çektirip yumurta akı beyaz sabunlar hamile olan duydum benim yengemde yapıyor ama hiç yaptırmadım ama böyle bir sıkıntın varsa yaptırdığınız kişiye bir sorun.

Kızlar merhaba 26 Nisan’da transfer oldu. 7 Mayıs test günüm, biraz iştahım açık o kadar. Hiçbir belirti yok bir de bugün adet olacakmışım gibi ağrım var. Böyle hisseden var mı
Bende 3 gündür war başından beri de sürekli sol kasığımda war hayırlısı olsun inşallah aynı transfer günümüz bana da 8 i dediler ama meraktan yaptırmak istiyorum artık

Merhaba arkadaşlar bize de histeroskopi ve laparoskopi sonrası doktor 3 ay süre tanıdı. Olmazsa tüp bebek dedi. Bende başladım araştırmaya. Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm. Yaşamayan bilmez insani bazen kardeşleri bile anlamıyor. Herkes tutturmuş autres yapıyorsun ondan olmuyo sakin ol acele etme dur bakalım olur vs... yaza kadar araştırıp en azından 3 ayın sonunda nerede yaptiracagima karar vermiş olmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız tecrübelerini paylasirsaniz çok sevinirim. En çok Erbil YAĞMUR çıktı karşıma hiç olumsuz yorum yok hakkında Erbil Bey de tedavi olan var mı bir de tüp bebek yaptıran arkadaşlar toplam maliyeti yazabilir mi raporsuz

Stres mitres yeri geliyor sormaları bile rahatsız ediyor , çekmeyen bilemiyor bilmedikleri işede burnunu sokan çok oluyor ben onu biliyorum.. :/ siz hangi şehirdesiniz? Ben Ankara’da daha yeni 5.500 dr ve merkeze verdim ,ilaçlar kullandığınıza göre değişiyor.. ama 2000 i geçti onu biliyorum .. inşallah gönlündeki ne ise o olur..

Kızlar merhaba 26 Nisan’da transfer oldu. 7 Mayıs test günüm, biraz iştahım açık o kadar. Hiçbir belirti yok bir de bugün adet olacakmışım gibi ağrım var. Böyle hisseden var mı

Merhaba canım az kalmış test gününe inşallah pozitif sonuçlar alırsın o tür ağrılara normal diyorlar genelde güzel düşünmeye çalış kuzum stres yapma takılma belirtilere hiç

Dlk2606 cnm transferin hayirli olsun kizlar sizinkilerde hayirli olsun ins pozitif sonuclari yazmaniz yakindir hepinizden mutlu hbrhbrler gelir ins benim sizlere bi sorum olcak benim adetim oldu olacak biraz gecikti ama agrilarim basladi biliyosunuz dondurulmus embriyolarim var iki tane onlari alcam ins benim sorum su ki onumuz ramazan bu transfer isini bayram snrasina mi biraksam bilemedim oruc tutmak embriyoyu etkiler mi acaba bilemedim sizler o gune kadar ogrenceksiniz ins pozitif sonuclarinizi rahat olacaksiniz o yuzden ins

Nasıl korkmadan içiyorsunuz o bitki çaylarını. Ben hayatta icemem. Allah korusun bisey olsa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…