Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip etsin Ne kadar güzel seninde az kalamış yavrularını almana sana kalmış aslında canım oruç tutman zor olabilir yabi beslenme önemli transferden sonra zaten sabah akşam ilaçlarda oluyor tutamayabilirsin iyi düşün o yüzden canım hayırlısı olsun hakkında inşllah

6. Günün akşamında canım erken biliyorum ama silik çıkardı diye düşündüm

Kuzum çok erken yapmışsın 5. Gün embriyosu bike olsa 7. Gün anca geçiyor kana bile çok erken daha hiç kötü düşünme test gününe kadar bekle ve güzel düşün güzel olsun canım inşallah pozitif değerler alirsin bence sabret 4 gün daha

Canım desteğin için çok teşekkürler 5. Gün embriyosu, test günüm de 9. Gğn pazartesi 2 gün kaldı yani, çıkar diye düşünmüştüm ama hayırlısı artık. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı sence?

İns cnm rabbim hepimiz icin en hayirlisini en hayirli gunde verir kuzum ins cok guzel olcak seninkinin sonucu cnm iki mi koydular ve dondurulmusun kaldi mi

Ne demek canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın bence artık bekle derim kuzum o kadar bekledin pazartesiye kadar sabret bebeğinin seninle olduğunu düşün bol bol dua et test gününde ver çünkü düşük çıksa stres oluyor insan en iyisi test gününü beklemek bence gönlünce olsun herşey ınsllah canım

İns cnm rabbim hepimiz icin en hayirlisini en hayirli gunde verir kuzum ins cok guzel olcak seninkinin sonucu cnm iki mi koydular ve dondurulmusun kaldi mi

Inşallah aminn inşallah canım benim 2 tane konuldu canım ilk tedavimde de 2 tane konulmuştu geriye 2 dondurulmuş kalmıştı onlarida aldım artık kalmadı Allahım yardım etsin inşallah pozitif sonuç alırım da sıfırdan başlamak zorunda kalmam Rabbim büyük

Nasıl korkmadan içiyorsunuz o bitki çaylarını. Ben hayatta icemem. Allah korusun bisey olsa (
Baharatçılardan satılan bi bitki. Aslan pençesi hayıt gibi ve ibrahim saraçoğlu da öneriyo. Git en yakın bahartçıya sor öğrenirsin. Onca tüp bebek ilacından zehirlenmediysrn bu bitki hiçbişey yapmaz korkma tugken

Kızlar merhaba ben 26 Nisanda 2 Blastokist transferi yaptırdım. Test günüme 2 gün kala dayanamadım tabiki idrar testi yaptım dün hafifte olsa çift gördüm. Doktorumu arayıp resmi yolladım kan testi istedi. Kan sonucum transferin 8.günü yani dün 114 çıktı az önce yine idrar testi yaptım. Pazartesi tekrar kan istedi sizde sonuç değişir mi ? Dün ve bugün ki test resimlerini ekledim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• BE1AE044-1ABB-41FD-8EC1-79C9F1180720.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 86
Canım hayırlı olsun hamilesinnn :) benimde senden bi gün sonra 27 si oldu transferim belirtin oldu mu canım ben pek bişe hissetmiyorum da

Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.

Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.
Ben 1 gün yattım. Sonraki 2 gün evde kaldım ama yatmadım hatta biraz koridorda ileri geri yürüyüş yaptım. 4. gün uçağa bindim. 5. gün evde dinlendim ama yatmadım. 6’da normal hayatıma döndüm. Tuttu mu bilmiyorum Pazartesi test günüm. Çok yatmak iyi değilmiş. Ama bence ilk 2-3 gün evde kalıp dinlemek iyi olur. Doktoruna sor o ne derse öyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…