Sağol canım aslında ilkinde transferden sonra yemeğe gitmiş sonra 3 gün evde kalmıştım ama olmadı.Biraz da nasip sanırım aslında.

Sabah sabah güldürdün beni enteresan

Canım hayırlı olsun hamilesinnn :) benimde senden bi gün sonra 27 si oldu transferim belirtin oldu mu canım ben pek bişe hissetmiyorum da
Canım benim belirti olarak kalp sıkışmam oluyodu nefesim daralıyodu karnımda ağrı 1-2 sivilce oluştu ben regl olucağımı zannettim ama değilmiş sende idrar testi yap istersen kafan karışıcaksa hiç yapma bekle çünkü kesin çıkmıyomuş

Kasık batması falan oldu mu canım oturup kalkarken bi de adet sancısı benzeri şeyler

Canm hayırlı olsun:) bu çizgiler hiç de hafif değil gayet belirgin. Kan tahlilinde de güzel çıkmış değerin. İnşallah düzenli olarak artar, keseyi ve kalp atışını görürsün.

Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.
Ben de cumartesi transfer oldum pazartesi işe başladım. Evde zaman geçmiyor:)

Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.
Benim transfer Cumartesi oldu Pazartesi 23 Nisan törenleriyle açılışı yaptım ve sonrasında da gittim hep :) Benim de dersim az çok yormamaya çalıştım kendimi de ama evde kalmak daha kötü bence. İnsan stres yapıyo düşünmeye fırsat buldukça.

Canm hayırlı olsun:) bu çizgiler hiç de hafif değil gayet belirgin. Kan tahlilinde de güzel çıkmış değerin. İnşallah düzenli olarak artar, keseyi ve kalp atışını görürsün.
Canım Allah razı olsun internette gördüğüm gibi bekliyorum ikisini aynı koyulukta :)) inşallah artar inşallah o minik kalbinin sesini duyarım benim korkum değerimin düşmesi (

kuzum hayırlı olsun hamişsin çoook sevindim sizde sorun neydi ve dondurulmuşmu yoksa ilk demedemi tuttu

Hahhhaaa ben kendimde o resimleri görseydim takılmayı bırakmış zil takıp oynuyordum kesin :))) kan testin de iyi çıkmış, katlanarak artar o şimdi,
Ayyyyy kuzu hamişsin sen.... inşallah herşey yolunda gider Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya aslında Ankara Gürgan kliniğin bağlı bulunduğum sandıkla anlaşması var ancak ankara da kimsemiz olmadığı için maliyet yine aynı olacak. Bu arada balıkesir de yaşıyorum. Ulaşım acısından da istanbul daha cazip geliyor ama kısmet tabi araştırdıkça da kafa karışıyor. En azından başarı oranı yüksek insani bu süreçte çok üzmeyen bir yere git.ek istiyorum doktor kapılarında o kadar çok ağladım ki doktorun yanındaki sekreter yüzünden bile hastanenin ortasında hüngür hüngür ağlamışlığım var. Insan bu konuda daha hassas oluyor.

Günaydın kızçelerrrrr nasılsınız nasıl gidiyor? Nekadarcilekbirhayat @Esrarengsiz1016 canlaarım nasılsınız nasıl geçiyor günler
Geçmiyor günler şarkısını çalıyorum devamlı 8. Gündeyim ve kararlıyım yarın kan vericem kuzum eğer ki biri çıkıp yaptırma gününü bekle derse vazgeçerim ama sen napıosun tatlımm az kaldı senin de valla

Canım merhaba tebrik ederim sonucun değişeceğini sanmıyorum hamilesin artık Allahım tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…