Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.

Yok canım aslında doktorlar önermiyor yatmayı ilk transferimde ilk 3 gün yattım sonra ise başladım ama pişman oldum isim biraz stresli ve evime uzaktı o yüzden şimdi 10 gün izin aldım evde geçiriyorum ilk 3 gün hep yatacağım tabi arada ufak yürüyüşler yapıyorum evin içind e ama çoğunluk yatıyorum ilkinde çok yatmamıştım çünkü inşallah bu kez nasip olur senin işin stresli yorucu değilse git bence dediğin gibi hem kafan dağılmış olur hemde zaman daha çabuk geçer

@Dlk5452 kuzummmmmmm 3.gun bugünnnnn

Evet kuzum 3. Günüm etiket başka birine ait ama sanırım kuzucum yanlış mı etiketledin. Hiçbirşey hissetmiyorum valla canım çok şükür kabızlık sıkıntısı falan da çekmiyorum rahatım yani inşalalh güzel sonuçlar alırım hep pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah öyle de olur

Bence o kadar bekledin kuzum 1 gün daha bekle pazartesi yaptır inşalalh güzel sonuçlar alacaksın

kuzum hayırlı olsun hamişsin çoook sevindim sizde sorun neydi ve dondurulmuşmu yoksa ilk demedemi tuttu
Dondurulmuş canım çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin 2. Denemem kan pıhtılaşması olduğu için Clexane iğne kullanıyorum

Canım merhaba tebrik ederim sonucun değişeceğini sanmıyorum hamilesin artık Allahım tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza
Canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi değişmez Allahım sizlerede en hayırlısından nasip etsin bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşayıp bize müjdelersin :)

Bence o kadar bekledin kuzum 1 gün daha bekle pazartesi yaptır inşalalh güzel sonuçlar alacaksın
Pazartesi işe başlıyorum başlamasaydım farketmezdi kuzum ama seminer falan var yoğun geçecek odaklanamam hiç bişeye bilmiyorum ki kararsız kaldım vallahi senin nasıl geçiyor günlerin kuzum

Kızlar merhaba 26 Nisan’da transfer oldu. 7 Mayıs test günüm, biraz iştahım açık o kadar. Hiçbir belirti yok bir de bugün adet olacakmışım gibi ağrım var. Böyle hisseden var mı
normalde adet tarihinde bugunlerde ise adet olacakmış gibi ağrın oluyor canım benimde olmuştu. belirti arama canım herkes de belirti olacak diye bir şey yok benim çok belim ağrımıştı hala ağrıyor onun dışında hiç birşey yok ikiz olmasına rağmen. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

çok erken yapmışsın 10. günde kanda çıkıyor . o yüzden bekle güzel düşünki güzel olsun

tebrıkler canım hamilesin :) idrar testine çok güvenme benim kan değerim 11. gün 400 çıktı aynı gün idrar testi yaptım silik çıktı. kan sonucuna güven doktorunun iki gün sonra istemesinin sebebi değerinin artışını görmek .

Ahhh ahhh seni çok iyi anlıyorum, gerçekten takma kafana diyeceğimde insan bi şekilde takıyor, kendini hırpalama.. ewet haklısın zaten zor bi süreçten geçiyoruz, herşey Allah’tan biz dikkatli olmalarını, doğru karar vermelerini ve benim için çok önemli biraz da Güleryüz istiyoruz aslında, stresimizi hafifletecek bi yer arıyoruz.. inşallah içine sinen bi yer bulursun..

Pazartesi işe başlıyorum başlamasaydım farketmezdi kuzum ama seminer falan var yoğun geçecek odaklanamam hiç bişeye bilmiyorum ki kararsız kaldım vallahi senin nasıl geçiyor günlerin kuzum

Hım anladım canım benim o zaman yarın yaptır 9. Günün çıkar büyük ihtimalle zaten sen bilirsin içinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzum Benimde iyi geçiyor çok şükür ilk gün biraz agrım oldu hafif çok sürmedi ama onun dışında hiç bir belirtim yok güzel düşünmeye çalışıyorum insalah güzel sonuçlar alırız

Canım benim inşallah ya inşallah bende yüksek değerleri görürüm korkum değerimin düşmesi

Canım çok teşekkür ederim. Evet adet tarihim bugünler. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.

Canım benim inşallah ya inşallah bende yüksek değerleri görürüm korkum değerimin düşmesi
seni çok iyi anlıyorum canım bende korkuyordum o 2 gün geçmek bilmiyordu. ama inan bana biz fazla takıyoruz kafaya hamile olduğumuzu öğreniyoruz değer artacak mı diye strese giriyoz değer artıyor kese görecek mıyız diye stres kese görüyoz kalp atışını bekle sonra ikili test üçlü test oooooo bu boyle gidiyor o yüzden güzel düşün ki güzel olsun havuç suyunu ananasını ve kemik suyu çorbanı ihmal etme. kendini yorma hamile gibi davran gerisini Allaha bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…