İnş canım yaa 2 senedir ilk defa silik de olsa çizgiyi görünce elim ayağım boşaldı inan. Evet canım 7. Günüm, 5. Gün embriyosuydu

Nasıl güzel bir duygudur o ikinci çizgiyi görmek bende 2 buçuk yıldır görmek istiyorum ama nasip olmadı inşallah Rabbim bu kez nasip eder görmemi Inşallah kan değerlerin de güzel çıkar artarak da yükselir canım haber ver bizede çıkınca

Sorma kuzum elim ayağım boşaldı inan vericem tabi çıksın da inş olumludur

Canımm gerçekten duygularıma tercümansın işte insan evde zaman geçiremeyince düşünmeye başlıyo Allahıma emanet olsun minişlerimiz

Gecer Kuzum geçer ben ilkinde hiç anlamadım valla bi anda geçti günler ......YAPMAAAAAAAAAAAAAAA 12.GÜNÜ BEKLEEEEE NOLUURRRRR. Bende iyim evet az kaldı çarşamba günü transfer varrrrrr

evet Kuzum yanlış etiketleme yapmışım düzenliyor dedim ama yapmadm şimdi inşallah hiç sıkıntı olmaz kabızlık falan hep olumlu ol olumlu olsun zaten olumlu olacak ben inanıyorum sen kctane koydurttun kuzuuu

Dondurulmuş canım çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin 2. Denemem kan pıhtılaşması olduğu için Clexane iğne kullanıyorum
tekrar gözün aydın canım benimde dondurulmuşm var çarşamba günü transfer olacak ama 1tane koydurtcaz galiba

Merhaba bende adet olunca yeniden tedaviye başlayacağım. Daha önce tedavi planı yapılırken kendiliğinden hamile kalmıştım. 3. Ay bitiminde kalbi durdu bebeğimin düşük yaptım, genetik inceleme yapıldı down sendromu çıktı. Genetik inceleme yaptırdık eşimle iyi çıktı sonuçlar. Yeniden tedavi süreci başlayacak adet bekliyorum, pco var maalesef.

Bekleyen isteyen herkese Rabbim evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Inşallah kuzum benim inşallah Allahım bu mübarek günlerde kabul etsin dualarımızi Sende al çarşamba günü yavrunu inşallah sırayla güzel haberler verelim pozitif haberlerle dolduralım burayı inşallah 2 tane koyuldu canım sen kaç tane koyduracaksin

Merhaba canım kendiliğinden hamile kalmış olman senin için büyük avantaj inşallah ilk denemende alırsın güzel sonuçlar Rabbim unuttursun cektigin acıyı inşallah canım aminn Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Inşallah bu mübarek günlerde hepimizin duaların kabul olur.. çok heycannliyım bi an önce gelse çarşamba günü. Ben hep kendimi tek zannediyordum transferde anestezi alan meğerse benden başkasında varmış çok sevindim o kişiyle aynı gün transeeferimiz olcakk... iyi yaptım bn dr ilk muayenede dedim o bigane koyalım dedi peki değerleri çözülmek tekrar dönüp saklaniyormu?

Amin inşallah kuzum benim inşallah Allahım güldürsün yüzümüzü inşallah Hım aslında 2. Denemen 2 tane de koyabilirdi doktor hayırlısı olsun inşallah 1 tane olsun bizim olsun kuzucum Diğer kalanlar yine donmaya devam edecekler heralde kuzum çok bilmiyorum ama

Amin inşallah. Yanlış dua etmenin bir sonucu gibiydi ilk hamileliğim. Neyi istediğine dikkat etmeli insan bunu anladım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle doğurup büyüteceği hayırlı evlatlar nasip etsin.

aminnn. Bende bilmiyorum dooktr en iyi hangisi giderse konu koyarız 1tane dedi zzatn 7.de ariycaklar 9.yani crsambada transfer saatini söylemek için ariycaklar. Bende tam bilmiyorum neyse ogün sorarım..keske face olsaydı size canlı yayın yapardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…