Aynen canım sorarsın hadi inşallah herşey çok güzel olur kuzum benim az kaldı Allahın izniyle güzel sonuçlar almamıza inşallah

Aynen öyle canım benim en önemli şey saglik Allahım hepimize vatanına milletine sahip sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı olan neyse o olsun hakkımızda

Canım ben cok kotuyum hastalik iyice kotuledi yatiyorum surekli hic halim keyfim yok umarim yavrulara bisey olmaz cok moralim bozuk

Kıyamam ya vardır bundada bir hayır kuzum bol bol yat dinlen meyve ye sürekli ıspanak falan ye seversen sıcak çorba iç düzelirsin inşallah hiç korkma yavruların Allaha emanet canım benim stres yapma kendini sakın

Istah hersey gitti hicbirsey yapmaya halim yok kuzum kimseden fayda yok ki oyle yatiyorum ilac icmek icin bir iki lokma yiyorum

Cnm o kadar kotuyum ki anlatamam tam kavustum derken smdi gidicek benden doktor farkli bi hastanede ve acilde yaptirmaninda etkisi ola ilir dedi ama bilemiyorum pazartesi burda bakalim bi daha dedi

Kuzum benim dua et bol bol Allahım sana bağışlasın yavrunu inşallah korkma stres yapmamaya çalış yinede doktorun dediği gibide olabilir yat dinlen canım benim pazartesi inşallah kat kat artmış olur değerim seninle dualarim

Istah hersey gitti hicbirsey yapmaya halim yok kuzum kimseden fayda yok ki oyle yatiyorum ilac icmek icin bir iki lokma yiyorum

Anladım kuzum niye böyle oldu ki acaba ya çok fenalasirsan bi ara doktorunu söyle kuzum en azindan yönlendirir seni ne yapacağını söyler

Kızlar iki tane kalmış 5. Gün embriyosu biri çok iyi diğeri iyi dediler eşim istemiyordu ama ikisini de koymak şansı arttırır defi doktor.Sadece tedirgin olduğum rahim kalınlığı 7.6 doktor yeterli dedi sizce iyi mi.

Insallah cnm Allahtan umit kesilmez tabi insallah benimle kalir bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…