Ayyyyyy 2 miii ohhhh ohhhhh yandannnn gelsinnnn ikizleeer üçüzleeeerrrrr ohhhhhhhh ohhhhhhhh amaannnn tutmayınnn beniiii

Canım evet 2 tane konulması şansı arttırıyor inşallah Rabbim gönlüne göre verir 7 iyi bence canım yani 7 nin altı çok düşük oluyor genelde inşallah sımsıkı tutunurlar sana ne zaman transferin o zamana kadar kalınlaşır biraz daha

Ayyyyyy 2 miii ohhhh ohhhhh yandannnn gelsinnnn ikizleeer üçüzleeeerrrrr ohhhhhhhh ohhhhhhhh amaannnn tutmayınnn beniiii

Benim neşe kaynağım gelmiş kuzucum benim ayy inşallah hep bir ikilerim olsun istemişimdir inşallah olur inşallah Allahım nasip eder hepimize o güzel duyguyu inşallah

Oyhhhh benmmmm güzeller güzeli, nur yüzlümmmm nasılmış bakalımmmmm

Bitanem benim iyiyim şükür bebeklerimde ıyidir inşalalh gün sayıyorum vallahi 7 gün nasıl geçecekse Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip eder inşalalh kuzucum benim sen nasılsın bakalım artık düzeldin tamamen dimi az kaldı test gününe de Allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin dualarım hepinizle

Ohh ohhh maşaAllahhh iyi bak kuzucuklaraaaa yoksaaaa orayaa gelirrr seniii bulurrrr öperimmmmm heeee

Ay bende korkuyla heyecan arasındayım kuzum yaaa, kasık batmalarım çoğaldı, özellikle yürürken kalkarken çok oluyo. Onun dışında birşey yok

Oyy kuzucum benim bakmaz miyim Allahım can versin onlarada bana bağışlasın yavrularımı inşallah Ayy hadi inşallah ilk güzel haberi sen vereceksin bizlere umut olacaksın canım benim inşallah inşalalh

Transferin kaçıncı günündesin canoooo benim de 8 mayıs test günüm :)

Te

Canım sonuç pozitif:) transferin 7. Günüydü 79 küsur çıktı, inş sağlıkla devam eder :) pazartesi test günüm, pazartesi tekrar test yapıcam inş katlanarak artar değerim:)

Canım sonuç pozitif:) transferin 7. Günüydü 79 küsur çıktı, inş sağlıkla devam eder :) pazartesi test günüm, pazartesi tekrar test yapıcam inş katlanarak artar değerim:)

Canımmm maşaAllahh ne kadar güzel ya darısı bizlere :) senin belirtilerin neydi kuzumm, insan merak ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…