Canımmm maşaAllahh ne kadar güzel ya darısı bizlere :) senin belirtilerin neydi kuzumm, insan merak ediyor :)
Canım yazıyım hemen ben de çok araştırdım forumda. Ben erken yaptırdım testi bu arada dayanamadım:) adet belirtileriyle aynı aslında. Kasıklarda ve karnımda ağrı oldu ilk 3 gün ara ara şiddetli değildi. Sonra göğüslerim şişti ve hassaslaştı. Bugün de alt karnımda bi şişlik doluluk hissi var:) inş sağlıkla devam eder

Bende şişlik falan yokta sadece kasık ağrısı çoğaldı ve kalkarken otururken şiddetli bıçak saplantısı oluyo :) kaçıncı gün embriyosuydu canım

E emek_ tugken Arkadaşlar yapmayın ortada hiç bir şey yok gerildiğinizin farkındayım ama inanın gerek yok. Hepimiz aynı acıları üzüntüleri heyecanları yaşıyoruz bizler dost, kardeşiz bizi bizden başkası anlamaz. E emek_ inan tugken kötü niyetli bir şey demeye çalışmadı sadece bitkilerle alakalı uyarmaya çalışmış hani zararı olur diye ayrıca bilgi sahibi de olmayabilir. Bir de sabah sabah güldürdün beni derken kendiyle alakalı olarak sabah sabah okuyup güldüm demek istemiş aslında senin sabah yazdığını kastetmemiş. Kendisi hamile aynı zamanda bir de inan çok tatlı iyi niyetli bir arkadaşımız. Sende aynı şekilde kötü niyetli değilsin biliyorum ama hiç gerek yok bizler biriz dostuz sırdaşız kuzum benmm kendinizi boşu boşuna gerip strese girmeyin hadi bakalım canlarım barışalım lütfen

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, öncelikle rabbim kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin.. benim bugün transferin 7. Günü.. anneler gününden bir gün önce test günüm.. 3. Günden itibaren ara ara kasıklarımda ve belimde adet zamanlarındaki ağrılara benzer kramplar oluyor korkuyorum.. bu benim ilk denemem..

Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.
Tatlım ben ilk denememde hep değil ama iki gün dikkat edip Evde oyalanmıştım.. şimdi ikinci transferim oldu ve dr sedyeye bile almadı gün içinde yürüyüş istiyorum, bol hareket edeceksin rahme kan ve oksijen gidecekki embriyo tutunacak, rahim kapalı kutudur açılmaz merak etme dedi. Hatta çok net bir şekilde işe git, atla zıpla koş ama yatma diye tembih etti. Araştırmalarıma göre bir çok ülkede de artık transferden hemen sonra yürüyüş ysptırıyorlarmış.. bende bu sefer öyle yapıyorum , dikkat ediyorum tabi ama yatmadım gün içinde her zamanki rutinime devam etmeye çalışıyorum .. doktorun transferden sonra söyler zaten, stres yapma , düşünmemeye çalış diyecem de olmuyor :))))

niye kötüsün canım artmış işte illa tam 2 katı olcak diye bir şey yok ki üzülme sakın doktorun ne dedi? iki gün sonra tekrar yaparsın artmış olur

Cnm 3 te 1 i kadar artmis ama oyle yikildim ki anlatamam doktorum farkli yerde yaptirdin onunda etkisi olabilir dedi ama uzulmeyim.diye dedi bence sabahtan beri bakiyorjm arastiriyorum en az iki kati artmasi gerekiyormus kimyasal gebelikmis falan filan gozlerim sisti artik aglamaktan tam kavustum benimle artik bebegim dedim esimle gunlerdir bulutlarin ustundeydik

Hosgeldin cnm Allahim.insallah nasip eder sana belirti arama hic kendinde tek embriyo mu kondu

Saol cnm Allah razi olsun cok destek oluyorsun insallah bosa uzulmusumdur

Bende şişlik falan yokta sadece kasık ağrısı çoğaldı ve kalkarken otururken şiddetli bıçak saplantısı oluyo :) kaçıncı gün embriyosuydu canım
Canım benimki şuan adet olmam lazım da günün geçer şişer karnın fln öyle bi rahatsızlık var üstümde. Tamamen adet belirtileri gibi, 5. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…