Seni cok iyi anliyorum gercekten gecmiyor bazen diyorum kesin var bazen de diyorum yok yaa tutmadi kesin o yuzden sabret dua et Allaha sana bagislasin insallah
Amin canım cümlemizinkini.. Rabbim biz isteyen kullarına nasip etsin.. İnşallah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eyleyip verir bize Rabbim..

Aynen takmamak istiyorum ama daha çok var takmamamam lazım.

Canım sonuç pozitif:) transferin 7. Günüydü 79 küsur çıktı, inş sağlıkla devam eder :) pazartesi test günüm, pazartesi tekrar test yapıcam inş katlanarak artar değerim:)

Canım benim çok mutlu oldum bak boşuna umutsuzlanmissin inşalalh katlanarak devam eder Allahım tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşalalh kuzum

Bende şişlik falan yokta sadece kasık ağrısı çoğaldı ve kalkarken otururken şiddetli bıçak saplantısı oluyo :) kaçıncı gün embriyosuydu canım

Ay canım bendede var o ya oturup kalkarken ani kalkmasam da çok hafif bir batma oluyor ama çok hafif inşallah hepsi hamilelik belirtisidir ama ben çok düşünememeye çalışıyorum belirtileri hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Ya benim bitabem gelmiş hosgelmis ne kadar da güzel yazmissin nasıl ortayı bulmaya çalışmışsın gönlü güzel yardımsever arkadaşım benim iyi ki varsın sen hep ol inşallah

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Inşallah senden de güzel sonuçlar alırız Allahım ilk denemende nasip eder. Sanada benim gibi anneler günü hediyesi olsun Allahın izniyle inşallah Allahım hepimize nasip etsin o tur ağrılar çok normal canım çoğu kişide oluyor belirtilere fazla takılma güzel düşün ki güzel olsun stres yapma hiç kendine

Ya benim bitabem gelmiş hosgelmis ne kadar da güzel yazmissin nasıl ortayı bulmaya çalışmışsın gönlü güzel yardımsever arkadaşım benim iyi ki varsın sen hep ol inşallah
Saolasın benim güzelimm sende iyi ki varsın inşallah güzel gönlünden geçenler nasip olur şu yalan dünyada kırmaya kırılmaya değmez. Dikkatimi çekti ve üzüldüm açıkçası hele de bu topikte hiç olmadı olmasında ne gerek var zaten derdimiz bize yetiyor

Canım ne güzel yazmışsın, çok teşekkür ederim :) inşallah her birimiz kavuşuruz bebeklerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…