Allah razı olsun canım benim aminn inşallah Aynen öyle canım çok doğru söyledin böyle bi surecte doğru olmaz hepiniz destek olalım her zaman birbirimize

Evet canım yapıldı bugün doktor iki tane koydu.5. Gün embriyosu.Ama rahim kalınlığım biraz inceydi ondan tırsıyorum 7.8.Ama doktorum sorun yok sesi.
Hiç korkma sen kuzu rahim kalınlığına göre ilaç vermiştir doktorun yada kontrol eder.. bana da 2 embriyo transfer edildi 5 . gün ... inşallah Allah kucağımıza almayı nasip eder..

Haklısın canım ya benim her yazdığıma olumsuz bişey yazıp dalga geçmesi zoruma gitti o yüzden ama eğer dediğin gibi iyi niyetliyse özür dilerim. Ayrıca hamile olduğunu bilmiyordum inş Rabbim kucağına sağlıklı bi şekilde almasını nasip eder kinalikadin tugken Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

İnşallah herkes için tez vakitte olumlu sonuçlar alınır stresli bir süreç

Amin canım inşalalh Evet stresli ve biraz yorucu bir süreç ama biz ne yapıyoruz stresi o süreçte tamamen hayatımızdan çıkartıyoruz olumsuz sonuçların çoğu stresten kaynaklı oluyor çünkü güzel yumurtalarımız ve kaliteli embriyolarinizin olması için stres yok sadece pozitif düşünmek var

işte aradıgimiz pozitif düşünce Yaşasın. Strese hayır

Cnm o kadar kotuyum ki anlatamam tam kavustum derken smdi gidicek benden doktor farkli bi hastanede ve acilde yaptirmaninda etkisi ola ilir dedi ama bilemiyorum pazartesi burda bakalim bi daha dedi

Allah kalbinize göre versin. Doktorunuzun söylediğini tecrübe ettiğim için yazmak istedim. 22ocak pazartesi günü saat 11de sağlık ocağında kan verdim, sonuç ertesi gün çıkar dedikleri için taksiye binip özel hastaneye gittim saat 11:15 ye acilde verdim.
Sağlık ocağında verdiğim kanın sonucu 382 idi hastane acilde kan sonucum 449 idi.
Olabiliyor yani
Lütfen sakin kal be doktorunun direktiflerine sadık kal
Allah seni yavrundan ayırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…