Saol cnm icime su serptin i sallah oyle olur insallah deger farklilik gosteriyordur bakalim hersey pazartesi belli olucak

merhaba kızlar bugün hem doğum günüm hemde bugün adet günüm ama hem endiseliyim hemde korkuluyum adet olmadım tamam biliyorum ilaçlardan gecikebilir evet kabul ama sanki psikolojik olabilri her sonucada kendimi hazirladim diyorum ama kendimi kandiriyorum sanırım ya bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim kimseyle konusamiyorum bende size dedim belirtilerime gelincede adet sancım var goguste yanma gece yatarken bel ağrısı bide arada bir belime sanki iğne batıyo tam emin degilim ama sarı lekenmem oluyo bilgilendirin lutfen

Yeni yaşınız kutlu olsun. Adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine maalesef çok benziyor ayırt etmek zor. Benim de söylediğiniz belirtilerim vardı lakin bugün adet oldum ama aynı belirtiler ile daha önce gebe olduğumu da öğrenmiştim. Çok dinlememek gerekiyor aslında kendini ama yapamıyoruz. Hayırlı sonuçlar almamız dileği ile.

Kızlar ben önce evde eskiden kalma ovulasyon testleriyle denedim 2. Çizgi ilkinden ilk defa bu kadar koyu çıktı, yanıltıcı olabilir tabi ama deneyin evde varsa:)

valla evde test var ama cesaret edemedim yıllardır tek çzgi görmekten ama yarın yapsam mı diyorum

Canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun Nice yıllara inşallah Evet ilaçlar gecikme yapıyor ama sen yinede umitlen bence belirtilerde ilaçlardan kaynaklı olabiliyor ama inşallah hamilelik belirtileridir test gününde sana en güzel geçmiş doğumgünü hediyesi alırsın inşallah pozitif sonucunla çok kendini dinlememeye çalış başka şeylerle oyalan kuzum hem sürekli düşünmemis olursun hemde zaman daha çabuk geçmiş olur alıntı olması da çok normal hiç kafana takma canım güzel haberler alacağız senden inşallah

valla evde test var ama cesaret edemedim yıllardır tek çzgi görmekten ama yarın yapsam mı diyorum

Ayy canım bence yapma ya hiç strese girme test gününü bekle direk kan ver tek çizgi görmek kadar kötü bir duygu yok gerçekten Allahım hepimize nasip etsin kopkoyu çift çizgi görmeyi kuzum testin inşallah poztif çıkınca bol bol yap idrar testini ben öyle yapacam valla sırf o çift çizgileri görmek için Allahım nasip ederse inşallah

Canım bu kadar beklemişsin bekle az daha kan yaptır bana da hep böyle dediler ama dayanamadım tabi:) çıkmazsa da yok yere üzülürsen erken test yaptın die o yüzden beklemek daha mantıklı

insaAllah canim hep birlikte bu haberi almak dilegiyle ❤

amiinnnnn insaAllah hepimize insaAllah bu guzel haber gelsin hepimizin gayesi aynı insaAllah senide bebegin şasrtmış olması dilegiyle

Arkadaşlar tedavi ilaçları mide bulantısı yaptı mi sizde? Kullanmaya başladığımdan beri bazen şiddetli hal alan mide bulantısı oluyor .

Canım kişiden kişiye göre farklılık gösterebiliyor o vücudun verdiği tepkiye bağlı birazda ben de estrofem kullanıyorum ilk zamanlar yapmıştı ama sonrasında geçti

Benim canımmm ne güzel yazmışsın helal olsun sana kuzum bnm hepimiz aynı durumları yaşıyoruz birbirimize destek olacaz zaten etrafımızda bizleri strese sokan canımızı acıtan insanlar dolu boşver burada güzel güzel dertleşiyoruz dost oluyoruz..inşallah bir gün bebeklerimiz hakkında konuşuruz Rabbim büyük

Doğum günün kutlu olsun kuzuminşallah olumlu sonucunu alırız belirtilere takılma o belli olmuyor hiç değişiyor kişiden kişiye.

Kozlar transferden sonra hep yattınız mı?Ben pazartesi işe başlamak istiyorum bütün transferim olursa.Dersim az zaten hem kafam dağılır.Evde kalırsam çok araştırırım diye korkuyorum.
Baslama canim yat dinlen is stresi yorar otur evde uzan elini karnina koy dua et is herzaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…