Evet canım özlettin kendini iyisindir inşallah ne zaman başlayacaksın Allahın izniyle senden alırız kısa zamanda güzel haberler inşallah kuzum

Yok bitanem uyuyamadım daha bi gireyim dedim Allah razı olsun canım benim inşallah inşallah öyle çok istiyorum ki Allahım hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah
Insallah kuzum rabbim buyuk duamdasin cok yakisacak sana hamislik kuzum benim

Amin inş canım

Kızlar yarın test günüm hala hiçbir belirtim yok. Sadece ara ara adet krampları oluyor. 2 Mayıs’ta yarım doz çatlatma iğnesi olmuştum. 3,4,5,6 Mayıs’ta idrar testi yaptım. İkinci çizgi gitgide silikleşti. Bugün çok silikti. Galiba yarın negatifi görücem.

Canım hemn öyle kötü düşünme ve idrar testlerinede hiç güvenme onları yaparak akafani karıştırma güzel düşün inşallah güzel sonuçlar alacaksın yarın bol bol dua et kuzum

Canm transferden sonra mı çatlatma iğnesi oldun? Onun sebebi neymiş ilk defa duydum?

Evet canım 3 defa oldum transferden sonra sebebi sanırım tutunmayı kolaylaştırıyormuş tam bilmiyorum. Dr yazmıştı reçeteye ben de yaptım
Allalah her doktorun tarzı farklı demek ki. İlk defa duydum. İnşallah tutunmuştur bebişin canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar iyi pazarlar benim 8. Gün kan değerim 114 dü bugün sabah uyandığımda kahverengi bi leke gördüm çok korkuttu beni doktorum Prolutan diye iğne alıp yaptırmamızı söyledi bugün transferin 10.günü ve tekrar kan verdim. Sizce yerleşme kanaması mı yoksa bebeğime bişey mi oldu kalbim pıt pıt korkudan bugün ki kan değerm 308 inşallah bebeğim iyidir

Öncelıkle tebrik edip, bebeğinizin sizinle kalması için duacıyız. Kanama kırmızı olmadığı sürece sakin kalmanız gerekiyor. Bazen bebek kesesinden bağımsı rahim içinde kanama noktaları olabiliyormuş, belki sizinki öyle birşeydir.
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Arkadaşlar havuç suyunun tutunma için çok faydalı olduğunu söylüyor.
Güzel haberlerinizi almaya devam ederiz inşallah

Merhaba canım hiç korkma kendine ve bebeğine stres yapma kan değerlerin gayet güzel artmış yerleşme kanaması da olabilir az ve koyu kahverengi olduğunda sorun olduğunda sorun olmuyor endişelenme Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallah

Allahım inşallah benimle kalır doktorum cumartesi gel keseyi görelim senin için rahat etsin dedi umarım hayırlı bi şekilde görmek nasip olur sorunsuz bi şekilde Allah hepimizin yavrusunu korusun ve bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…