Amin Allah razı olsun inşallah benimle kalır hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah Allahıma emanet olsun tüm meleklerimiz

Amin canım benim amin inşallah

Progesteron takviyesi vermiş dr. Kahverengi lekeler geçmişten olan kanamanın dışarı atılmasıdır. Kırmızı kan korkutmali taze olur ve anlık yeni bir sorun olduğu anlamına gelir. Dinlenmenizi öneririm. Yerleşme kanaması gibi düşünün ve stres yapmayın. Sakin kalmak önemli kendinizi başka şeylere odaklayin. Degeriniz de iyi görünüyor inşallah sağ salim doğar bebeğiniz

İnşallah hepimizin bebişini sağlıklı şekilde bekliyoruz

Tüüüü naaaay dııınnnnnn güzel ülkeminnnn güzel insanlaaaarıııı Nasılsınız bakalımmmmmm

Tünaydın kuzucum benim iyiyim çok şükür vakit geçirmeye çalışıyorum yavrularımla konuşuyorum bol bol dua ediyorum sen nasılsın bakalım heyecan artmıştır iyice

Tünaydın kuzucum benim iyiyim çok şükür vakit geçirmeye çalışıyorum yavrularımla konuşuyorum bol bol dua ediyorum sen nasılsın bakalım heyecan artmıştır iyice

Bende iyiyim hamdolsunnn merakımdn test yaptım negatif biliyordum ztenn. Bakalım yarın kan vercem heyecanım çok büyükkk

Bende iyiyim hamdolsunnn merakımdn test yaptım negatif biliyordum ztenn. Bakalım yarın kan vercem heyecanım çok büyükkk

Kuzum benim inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın idrar testlerine hiç güvenme dualarim seninle kuzucum benim

Eşim yapıyor iğneleri naz yaptığımı düşünüyor daha öncekilerde zorlanmadım bu agrıyor diyorum digerlerinden farkı Yok diyince tepem atıyor sanki kendisi yiyor iğneleri
Ya birde ukalalik yapmiyorlar mi deli oluyorum benim ki bakamiyor bile hepsini ben yaptim Seytan diyor git batir sonra da geri cek kani da ciksin gozum donuyor

Ya birde ukalalik yapmiyorlar mi deli oluyorum benim ki bakamiyor bile hepsini ben yaptim Seytan diyor git batir sonra da geri cek kani da ciksin gozum donuyor
Kızlar ben de kan sulandırıcı yapıyorum hakikaten çok yakıyor. İlk yaptığımda morarmıştı o iz hala geçmedi. Sonra dikkat ettim morarmadı iğneyi yavaş yavaş enjekte edin bir de bittikten sonra iğne yerini pamukla ovunca morarıyor ovmayın sadece pamuğu bir süre bastırıp tutun sonra bırakın.

Mrhb hayirli olsun bebeginiz..bende antalyadayim..hangi merkeze gittiniz acaba..bide fiyat nedir..bilgi verirseniz cok sevinirim..2.bebegim icin istiyorum..1 yili gecti. Asilama yaptık..notma sureci bekledik..ama surekli kist oluşuyor..bu aralar burada cok zaman geçiriyorum..

Her turlusunu deniyorum valla daha cozum bulamadim alisirim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…