Tüüüü naaaay dııınnnnnn güzel ülkeminnnn güzel insanlaaaarıııı Nasılsınız bakalımmmmmm
Tünaydın kuzum
İyi olmaya çalışıyorum valla bugün daha iyiyim sanırım valla kaç gündür hapşırmaktan öksürükten yavruların feleği şaştı bir rahat biraksa da tutunsak diyorlardir kesin

Benim bugünde ağrılarım devam ediyor baya adet ağrısı belim falan da ağrıyo hemşiremi aradım yumurtalıklarınız olağandan büyüdü tedavi sebebiyle bu ağrılar çok normal dinlenin diyo.. olumsuz düşünmek istemiyorum ama tam adet öncesi durumları yaşıyorum

Canım benim çok şükür çok sevindim daha iyi olmana sen merak etme onlar bir şekilde tutunur annelerine inşallah Rabbim can verir onlarada sana bağışlar güzel sonuçlar alırız hep beraber inşallah

Canım korkma stres yapma sakın rahat olmaya çalış hemşirenin dediğini yap dinlen bol bol kaçıncı günün bugün

Canım benim çok şükür çok sevindim daha iyi olmana sen merak etme onlar bir şekilde tutunur annelerine inşallah Rabbim can verir onlarada sana bağışlar güzel sonuçlar alırız hep beraber inşallah
İnşallah canım benim yarın annemler gelecek almaya sonuç alana kadar onlarla kalacağım iş yerim daha yakın onlara oradan gidip gelecegim ise daha iyi olacak benim icin

Bugün 8. Gün canım.. bi korku sardı beni yatıyorum kalkıyorum hep aynı zaman geçmiyo bi türlü

Tahmin edebiliyorum o korkunu canım Rabbim böyle güzel gunde kabul etsin dualarımız güzel sonuçlar al inşallah rahat olmaya çalış o belirtiler ilaçlardan kaynaklı da olabiliyor havuç suyu iç canım günde 1 2 bardak şifa olsun inşallah

İnşallah canım benim yarın annemler gelecek almaya sonuç alana kadar onlarla kalacağım iş yerim daha yakın onlara oradan gidip gelecegim ise daha iyi olacak benim icin

En iyisi sebin için bencede canım benim hayırlısı olsun inşallah iş yerinde de çok yormamaya çalış kendini

Çok teşekkür ederim canım ne güzel destek oluyorsun senin durum ne?

En iyisi sebin için bencede canım benim hayırlısı olsun inşallah iş yerinde de çok yormamaya çalış kendini
İşim rahat cok sukur anlayislilar kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman gelirsin dediler zaten butun gun oturuyorum evden ise 15 dk en azindan biraz daha saglikli beslenirim anne yemekleri ne de olsa

İşim rahat cok sukur anlayislilar kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman gelirsin dediler zaten butun gun oturuyorum evden ise 15 dk en azindan biraz daha saglikli beslenirim anne yemekleri ne de olsa

Aynen öyle canım benim hem zaman da cabuk geçer ohh beslen beslen şifa olsun hepinize inşallah kuzum

Ne demek canım benim biraz olsun rahatlayabiliyorsam ne mutlu bana Bende 3. Günündeyim transferin zaman geçmiyor gerçekten
Ah canım inşallah sana da bana da tüm burada ve dışarda isteyen nerde varsa nasip olur ağrım sızım olmasa beklerim ben aslında sabırlıyımdır ama şu ağrı yapıştı üstüme 2 gündür korkutup duruyo beni

Canım benim amin amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar Hiç kırklamaya çalış canım kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor o belirtiler hemşirenin dediği gibi yumurtaliklardan kaynaklara olabilir içini ferah tut bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…