Merhaba..uzun zamandir okuyorum fakat bugun ilk kez yazma karari aldim..bugun transfer sonrasi 10.gunun ve yapilan kan tahliline gore sonuc negatif...bu 3.denememdi..ilk ikisinde genetik testler ya da histereskopi yapilmamisti..fakat bu sefer butun testler ve histereskopi yapilarak bu islem yapildi..ilk kez 10 gun boyunca yattim,fakat sonuc yine olumsuz..3 embriyo transferi ki 2si 1.derece kalite fakat hcg 0.111 uzgunlugumu ve hayal kirimligimi anlatacak kelime bulamiyorum... butun iyi dileklerimi cocuk isteyipte sahip olamayablara gonderiyorum..

Canım çok geçmiş olsun. Benim de 10. günüm hiç bir belirti yok. Muhtemelen yarın ben de negatifi alacağım. Allah gönlüne göre verir İnşallah. Elimizden geleni yaptık. Üzülme lütfen, hayırlısı böyle imiş...

Tatlım gerçekten çok çok üzüldüm okuyunca.. birçoğumuz aynı durumdayız, insan üzülüyor ama ne olur kendini yıpratma.. tıp artık bir yere kadar, herşey Allah ‘tan .. zamanı gelmemiştir ama emin ol senin için çok çok daha iyisi hazırlanıyordur.. ben buradaki herkesin çok iyi birer anne olacağına inanıyorum, vakit var sadece biz hayırlısını isteyelim.. Allah’ım kucaklarımızı boş bırakmasın , Amin..

Sonsuz tesekur ederim Bende belirtisiz 10 gun gecirdim..insanin butun duygu ayarlari ile oynanmis gibi oluyor ( umarim yarin sonucun iyi cikar,birgun mutluluk elbet bizide bulacak ama ne zaman bilemiyorum.

Olumsuz düşünmeyin nolur, hiç belirti yaşamadan gebe olanları çok gördük .. inşallah yarın güzel haberlerini yazarsın buraya..

Sevgili melek..bu kadar caba ile bebek isteyen herkesin muhtesem birer anne olacagina bende gonulden inaniyorum..ama hayat bazen cok adeletsiz geliyor ona uzuluyor insan..umarim hepimizi biryerlerde bekleyen bebekler vardir..guzel dileklerin icin cok tesekur ederim

Aynı adaletsizliği çok düşünmüştüm çok sorgulamıştım, iş yerinden birisi ikinci evliliğini yapınca ve çocuğu olunca diğer çocuğunu yurda vermişti .. çok ağlamıştım..aklım almıyor.. Allahım sen bizleri evlatsız, yavruları da annesiz bırakma .. inşallah en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın..

Hayat hepimizi bir sekliyle siniyor,bizim sinavimizda bu belkide..bende sokakta dilencilerin koymundaki bebekleri gormeye, yetistirme yurtlarini dusunmeye dayanamiyorum,nasil diyorum kendi kendime..insanin en zayif oldugu nokta belkide hayatta,cok zor bir surec...umarim sende diledigin butun guzel duygulari yasarsin.

Amin inşallah beklemedeyim ben, transferimin 4. Günü,günler geçmiyor ..

Canım inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder negatif görmek gerçekten zor üstelik sen defalarca yaşamışsın inşallah Allahım bir daha yaşatmaz senin için en hayırlı olanı buymuş demekki ama pes etmek yok hiç bir zamam biz güçlüyüz. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim inşallah Allahım bu süreçteki tüm kadınlarımızın yardımcısı olsun

0,1 çıktı kuzum herşeyin mükemmel olması yetmiyor kısmet de olması lazım

Çok doğru bir söz söyledin canım benim senin için olması gereken hayırlı olan buymuş demekki öyle düşün ve bol bol dua et en azindan tedavi olabildigimize bile şükretmemiz lazım Allahım kimseyi korktuğu şey ile sınamasın hiçbirşey bitmiş değil tabikide yılmadan devam edeceğiz inşalalh güzel günler bizi bekliyor sadece biraz zaman ve sabır kuzum benim kendini cabuk toparla olur mu yeni bir başlangıç seni bekliyor inşalalh kavuşacaksın yavruna kısa zaman da

Canim benim cok tesekur ederim,insan en zayif noktasiyla sinaninca cok uzucu oluyor gercekten..hepimizin gonlune gore olsun dilerim..

Ben 4. Denememde de negatif sonuç aldım yakın zamanda..nasipte yoksa elden hiç bir şey gelmiyor inşallah birgün bize de nasip olur seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…