Kizlar Allah hepimize annelik duygusunu saglikli bir sekilde yasatir insallah.
Size birsey sormak istiyorum kk'da okudugum yorumlarin cogunda fsh 10 ve uzeri oldugunda direk tup bebek diyorlarmis gercekten oyle mi ?
Hormon sonuclarim

Fsh = 10.50
Lh = 7.40
Amh = 3.36
E2 = 63

Fsh im yuksek cikti. Yasim 34. Sizce bu fsh degeriyle doktor tup bebek mi der ?

Benim de 8 10 arasında hep ama direk tüp demediler saçma çünkü amh değerine bakilmali ama acilen

Amh ın eğer test doğru ise çok çok iyi. Yalnız Amh ve fsh birbiriyle orantısız fsh gen polimorfizm testi yaptırman faydalı olur. Evet tüp bebek mantıklı ancak ne zmandır korunmuyorsun ne süredir gebe kalamıyorsun bunlar önemli bunlara göre tedaviye başlamalısın. E2 biraz yüksek 50 ve altı olmalı. Ya da kist olduğu için birazcık yükselmiş olabilir. Tüm bu testleri tekrarlaman iyi olabilir. Fsh 15 sınır 15 üstü gebelik elde etmek zor. Senin fsh la doğal gebelik elde edilebilir. Amh değerin çok iyi

:)) o yatmamam için zıt olan herşeyi söyledi sanırım.. kendini yorma ama en büyük düşmanın hareketsizlik dedi :/ inşallah bu sefer olur hayırlısıyla..

Allah'ım kime inansam ne yapsam bilemedim. 2.gunu embriyo transferi s9nrasi 4 gün yattım sayılır evden çıkmadım. Sonrasında küçük yürüyüşler yaptım ama tutmadı öyle bunaldım ki anlatamam. Allah yardımcınız olsun inşallah sizinkiler tutar

A pardon amh bakılmış ki gayet de güzel sonuc eşiniz de muayene oldu mu

Esim bu hafta sperm testi verecek cnm ama fsh durumu beni cok uzdu git gide artiyor iki ay once 7 di sonra 8 oldu simdi de 10. Bir iki ay sonra 20 olur diye korkuyorum. Hatta tup bebek merkezi bile bakmaya basladim netten devlet hastanesi hsg icin bir bucuk ay sonraya gun veriyor o zamana kadar tedavisiz durmak istemiyorum bilmiyorum kafam cok karisik

Cnm benim icime su serptin doktorlar bile boyle aciklama yapmadi bana Kistim yok bir yillik evliyim hic korunmadik. Dedigin gibi fsh ile amh orantisiz cikti o aklimi karistirdi. Bes on yilda beklerdim ama yas 34 olunca her gecen ay bile benim icin bir kayip oluyor

Ins cnm guzel dusuncelerin gibi olur hersey.
Esim baktiracak bu hafta ins Allahim kimsenin kucagini bos koymasin
ben de amh baktırmadan fsh değerimi kafama çok taktım kafama taktıkça uçtu hormonlarım stresle amh değerin gerçekten çok iyi benim de 8-10 arası fhs a amh değerim yüksek çıtı önemli olan fsh folikül sayısı hakkında bilgi veren o sana demem o ki fsh a bu kadar üzme kendini çünkü amh değerin güzel bir de tsh t3 t4 değerlerine de baktır prolaktine de bunlar da gebeliği etkileyen hormonlar

Fsh her ay değişiklik gösteren bir değer sürekli aynı kalmaz evet ama dediğin gibi 2 ay sonra öyle hemen 20 yi bulmaz korkma. Senin fsh değerin 10 evet ve bu değer bir kere yüksek çıkarsa o değer kabul edilir ama hemen yükselen bir hormon değildir. Ayrıca sadece fsh değil muayene de görülen af sayısı daha önemlidir fsh ı geç yani önemli değil. Muayenede kaç tane yumurta görünüyor o önemli. Amh değerin zaten çok iyi korkmana gerek yok. Kist olmaması çok güzel ayrıca daha 1 yıl olmuş boşuna stres yapmana hiç gerek yok. Dr lar zaten hiç adam akıllı açıklama yapmaz maalesef kuzum. Ben kaç yılda araştıra araştıra ve deneyimle öğrendim çoğu şeyi. Kafana takılan olursa sor. Sana tek tavsiyem kesinlikle stresten sigaradan uzak dur

Arkadaşlar ben 4 denemem olduğu tecrübe kazandım yatmanın hiçbir faydası yok 3 denememde hep yattım bende ama 4.denememde hiç yatmadım diyebilirim ilk günü evde yattım ama ikinci günden sonra hiç yatmadım gezdim parklara gittim pikniklere oturmalara gittim bence sizde öyle yapın hem sitresten uzak kalıyorsunuz hemde kan dolaşımı daha iyi çalıştığı için bebeklerde daha çabuk tutunuyormuş

Ben 4. Denememde de negatif sonuç aldım yakın zamanda..nasipte yoksa elden hiç bir şey gelmiyor inşallah birgün bize de nasip olur seni çok iyi anlıyorum
Cok uzuldum senin adina,zaten elden sadece uzulmek geliyor butun testlerin yapilmiymisti?? Yani daha otesi ne var inan bilemiyorum...umarim en yakin zamanda bizimde yuzumuz guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…