Cnm onlara da bakildi ama doktora henuz gosteremedim.

Serbest T4 1.34
Tsh = 2.28
Prolaktin 19

Birtek hsg filmi ile sperm kaldi ama doktor ultrasyonda kistin var demedi ama pco dedi. Cnm yasimdan dolayi cok uzuluyorum kahroluyorum inan Benim yasimdakiler ikinciye hamile ben hala birinci icin ugrasiyorum vardir Rabbimin bildigi diyorum ama yaradilis geregi 35 i gecince biraz daha zorlasiyor bazi seyler belki de acelem bundan Bir yil boyunca her ay kutu kutu ovus. Testi gebelik testi alip hergun yapmaktan, isten yorgun argin gelip calisma yapmaktan yoruldum halbuki evlenmeden once hemen cocugum olur saniyordum ama evdeki hesap carsiya uymuyormus malesef.
Izinde alamiyorum surekli doktora gitmek icin dusunuyorum da tup bebek vs yapsam nasil izin alacagim bilmiyorum Rabbim yardimcimiz olsun ins

Cok uzuldum senin adina,zaten elden sadece uzulmek geliyor butun testlerin yapilmiymisti?? Yani daha otesi ne var inan bilemiyorum...umarim en yakin zamanda bizimde yuzumuz guler
Amin canım Allah büyük inşallah bizlere de nasip olur Bana yapılmayan test kalmamıştır eminim ama sonuç sıfır

Cnm agzina saglik aciklaman icin cok tsk inan icimi ferahlattin.

Calistigim is yeri oldukca stresli birde ustune sigara aliskanligim var dedigin gibi bunlardan nasil uzak duracagim bilmiyorum ama haklisin hele ki sigarayi birakmam gerekiyor

caım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çalışıyorum ve inan aynı şeyleri yaşıyorum seninle söylemesi ayıp bazı şeyler görev gibi oldu artık tsh değerin azıcık yüksek o da gebelik için azıcık yüksek gebelik düşünmesen normal derim ama gebelik için 2 nin altında olması gerekiyor ki ben tiroit hastasıyım bu konuda çok araştırma yaptım istiyorsan kadın doğumcuna bir sor çünkü bebek ilk 3 ay anne tiroidinden faydalanıyor inşallah ben kadar beklemezsin canım ben 4 yıldır bekliyorum

Cnm ya Allah insallah en yakin zamanda saglikli bir bebekle doldurur kucagini
Ben 4 yil beklersem eger yasim 39 olcak Of of gec evlenmenin zararlarini bir bir yasiyorum.. Evet dedigin gibi artik gorev gibi oluyor hatta kus bile olsak o kus halimizle gorevimizi yapiyoruz ama hala tik yok. Anlamiyorum eskiden ne fsh bilinirdi ne baska birsey. Kuru ekmek yiyip yalin ayak gezen kadinlarin on cocugu olurdu gercekten biz buyuduk ve kirlendi dunya
Sen kac yillik evlisin kac yasindasin cnm

Amin canım Allah büyük inşallah bizlere de nasip olur Bana yapılmayan test kalmamıştır eminim ama sonuç sıfır
aynı benim gibi..yarın sabah doktorla görüşmem var bakalım ne diyecek şimdi...çok zor bizim için ayrı zor,eşler için ayrı zor..şimdi kuş gibi sessiz oturuyoruz,çığlık atarak ağlayasım var..bitmiyor ağlama

Ay kızlar bu ara pek bir karamsarım yeniden tüp bebek tedavisinden kaçıyorum resmen içim de sıkılıyor böyle başlamak da istemiyorum yarın misafirliğe gideceğim hala ne bekliyorsun muhabbetleri duyacağım artık sıyırıyorum galiba

amin canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın 4 yıl oldu olacak evleneli ve hiç korunmadık ama tık yok bizde de 28 olacak yaşım ben erken evlendim de ne oldu bak yine olmadı nasip kısmet böyleymiş hayırlısı buymus demek geç evlendim diye canını da sıkam erken evlenip anne olamayan da çok . önceden kadınlar yumurtlama ovulasyon hormon mu biliyormuş sanki onlarla bir konferans yapsak aslında nasıl becermişler :)

rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hele koca evde yokken ağla babam ağla

Bende aşılama ve ilk tüp bebekte çok dinlenmiştim tatile denk gelmişti işe de gitmemiştim .. bu denememde dr um sedye ye bile almadı muayene gibi transferden kalktığım gibi eve geldim normal hayatıma devam ettim.. Allah ım inşallah isteyen herkese hayırlısıyla verir..

Bu arada sana birsey anlatayim.
Bir arkadasim 10 yillik evli su an 30 yasinda.
Uc asilama denedi olmadi. Uc tup bebek denedi tutmadi. En son arabalari kaldi satilmayan. Onu da satip 4. Tup bebege basladilar ve su an ucuz bebegi var :) Ucu de saglikli dogdu :)

ayyy yarabbim ne güzel üçüz maşallah sağlıcakla büyüsünler inşallah yavrucaklar ne büyük bir mutluluk olsa gerek :) arkadaşın da cok zor zamanlardan geçmiş rabbim bize de nasip eder inşallah

Bende aşılama ve ilk tüp bebekte çok dinlenmiştim tatile denk gelmişti işe de gitmemiştim .. bu denememde dr um sedye ye bile almadı muayene gibi transferden kalktığım gibi eve geldim normal hayatıma devam ettim.. Allah isteyen herkese verdin inşallah.. Amin

Dlk2606 canım transfer oldun değil mi pozitifliğin bebeğe de yansıyıp tutunsun inşallah sana :)

Oldum çok şükür canım benim ayy Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah Allahım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin evlat hasreti çektirmesin inşallah Sende başladığında sen dende güzel haberler alacağız inanıyorum buna Rabbim güldürecek yüzünü bu sefer inşallah

inşallah canım amin tabi ben yeniden başlamaya cesaret edebilirsem

Allahım sen yüzümüze bak yarabbim.. Aynı şeyleri yapıyorum , bu seferde budoktoru dinleyeyim , ya tutarsa :)))))

Dilek’cim doktorum erken istemişti kan sonucunu ama ben onda bile vakti zor geçiriyorum..Çarşamba’lar gelmiyor.. bide insanın hiç mi göğsü möğsü ağrımaz sızlamaz.. hiç belirti yok gibi, göğüslerimi elleyip duruyorum :)))) Allah’ım kafayı yiyorum sanırım :)))))

Ben artık alıştım ilk önce ağlamalar yıkılmalar sonra koskoca bir boşluk hissi..şimdilerde hissizleştim olmayacak diye kabullendim sanırım. Bende ctesi gidecem tekrar dr a kontrole. İnşallah mucize bize de gelir kuzum ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…