Ayy canım güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah Hiç belirti arama kuzucum ilaçlardan dolayıda oluyor bazılarında da hiç olmuyor benim ilk denememde hiç bir belirtim yoktu sadece goguslerim ağrıyordu şimdi yine yok hiçbiri sadece arada oturup kalkarken batmalar oluyor inşallah bunların hepsi bebeklerimizin tuttuğuna işarettir Zaman konusunda katılıyorum sana hiç geçmiyor valla ya hemencecik 8. Gün gelse keşke sonra 2 gün geçer zaten daha 3. Günündeyim yarın 4. nasıl geçecek

Allahımin izniyle gelecek inşallah canım benim güzel arkadaşım öyle güzel anne olacaksinki sen evladın evlatların çok şanslı olacak melek gibi bir anneleri olacak Rabbim hep mutlu etsin seni inşalalh az kaldı inanıyorum ben Allahım cektigin zorlukları mukafatlandiracak inşallah dualarimdasin her zaman kuzum benim

Canmmmm canmmm inşallah kuzum inşallah şu yazıkların bir gün gerçek olur

Kasık batmalarım var, bel ağrım da var ama adet sancılarım da bunlar zaten.. ekstra göğüs ağrısı bekliyorum 7. Gün erken geliyor bana ama dr istedi sonuçta beklemekte zor :) çalışıyor musun sen? Ben işe gidince en azından öğleden sonraya kadar bi şekilde geçiyor.. hayırlı sonuçlar alalım da inşallah, beklemeyi de severiz ..

Rahat olmaya çalış canım boşver belirtileri bebeğine odaklan sen ben öyle yapmaya çalışıyorum Evet canım 7. Gün banada çok çok erken geliyor kanda bile zaten 6. Gün salgılanmaya başlıyor neden bu kadar erken istedi acaba var demekki bir bildigi insalah güzel sonuçlar alırsın canım benim Çalışıyorum canım da 10 gün izin aldım bu sefer biraz yorucu ve stresli bir isim var o yüzden evde geçirmek istedim annem var yanımda neyseki onunla zaman çabuk geçiyor akşamda eşim geliyor falan öyle öyle geçirmeye çalışıyorum tabikide öyle yeterki sonu güzel olsun biz her türlü hazırız beklemeye

Merhaba kızlar bnm bun ay tüp Bebek planı iptal oldu Dr semineri varmis
Hayırlı zaman değilmiş demekki kuzum olsun tedavi olabildiğimize şükür inan tedavi bile olamayacak kardeşlerimiz çok. Dr un gelince başlarsın ohh sende o zamana kadar gezip toz keyfine bak güzel güzel beslen

Kızlar bu sabah idrar testim negatif çıktı. Kan testine öylesine gideceğim olmadığına eminim. Sağlık olsun artık bırakıyorum bu sevdayı. Kızıma bir kardeş olsun diye çok uğraştım ama nasipte yokmuş. Hayırlısı böyleymiş. Sevgiyle kalın...

Arkadaşlar merhaba,bu guruba katıldım çünkü tup bebek ile ilgili bilgi almak istedim.Sizlerin yorumlarını okuyorum bir çok şey öğrendim. RABBİM HERKESİN SAGSAGLİM EVLAT SAHİBİ OLMAYI NASİP ETSİN. TANIMASAM DA SİZLERİ DUALARIMDASINIZ.

Benim bir kizim var ona kardes dusunduk 2 ay once bismillah dedik.6 yil oncr ben polip ameliyati olmustum guzel sonuclandi şükür.1 ay önce fsh ve lh yüksek çıktı.Dr erken menepoz dedi tüp bebeğe yönlendirdi sizlerle tanışmam da bu şekilde başladı. Bu ay adetin 3. Günü tekrar bakılacak fakat ben adet olmadımak bu ay 7 gün gecikti.hayit suyuna ve aslanpencesi olan bitki karisimi verdi aktar ona basladim.Gecelik testi yaptırdım 3 gün önce fakat negatif çıktı. Adette olamadım. Neden sizce

Hayırlı zaman değilmiş demekki kuzum olsun tedavi olabildiğimize şükür inan tedavi bile olamayacak kardeşlerimiz çok. Dr un gelince başlarsın ohh sende o zamana kadar gezip toz keyfine bak güzel güzel beslen

Aynn zaten ramazan basliyor artik bayramdan sonra giderim inşallah gerek kalmaz :)))

Bu gün nasılsın kuzum.

günaydın bugun transferimin 8.gunu adet gecikmesi bel agrisi dısında hicbirsey hissetmiyorum goguslerim kuculdu ve siskinligim indi gibi umutlarimda biranda söndü yarın test gunum ve cok korkuyorum

Bende de güzel haber yok. 8. gün negatif çıkmıştı idrarda. ümidimi koruyayaım dedim ama malesef kanda da 0,84 çıktı. 2. denememdi, iki tane 5. gün embriyosu konmuş, mikroçip yapılmış, glue da uygulanmıştı tutunma için ama olmayınca olmuyor. Yumurta kalitem düşük. Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum. Bütün gece ağladım gözlerim yanıyor hala. biraz kendimizi toparlayınca yumurta kalitesi düşük olan lar için uygulanan bi naturel tüp bebek duyuyorum, çok ilaç kullanmadan çok yumurta geliştirmeden. Belki onu denerim. Sizler hepiniz güzel haberler verirsiniz inşallah, emek çok büyük. Herkese sevgiler...

Merhaba canım teşekkür ederim beni doğru ve olduğum gibi anladığın için.
Nasılsın yapılan test yada görüşme oldumu dr.ile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…