Hoşgeldin canım benim saolasın Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız hep inşallah gönlümüzden geçenler nasip olur

Fsh kaç çıktı canım bir de amh testi yapıldı mı? Muayenede yumurta görünüyor mu? tüm bunlar önemli. Adet 10 gün gecikirse o zaman bir durum var demektir ve bu sorun üzerinde durulmalıdır. 1 hafta gecikme normal sayılır her kadın senede 1 ya da 2 defa uzun süreli adet gecikmesi yaşayabilir. Hemen korkma ama erken menapoz teşhisi konmuş o nedenle adet gecikmesi yaşıyor da olabilirsin dediğim gibi amh fsh sonuçlarını bilmediğim için bir şey diyemiyorum

Ben 4. denememde de negatifi gördüm kuzum elden bir şey gelmiyor pes etme devam et elbet bir gün olacak inan

0,1 çıktı kuzum herşeyin mükemmel olması yetmiyor kısmet de olması lazım
Hay Allah inşallah rabbim doğal yoldan mucizeni gönderir. Sürekli dualarındasınız kızlar allahım bütün isteyen herkese buduyguyu yaşat diyorum insallah olacak birgun umudunu yitirme

Merhaba canım teşekkür ederim beni doğru ve olduğum gibi anladığın için.
Nasılsın yapılan test yada görüşme oldumu dr.ile .
Saolasın canım burada sadece yazışmayla konuşuyor olsak ta birbirimizi az çok anlıyor, tanıyor, belli ediyoruz karakterimizi az çok..Bana geçen cuma günü ofis histereskopi yapıldı polipler oluşmuş dr kullandığın ilaçlardan kaynaklanmıştır dedi ki çünkü daha önce histereskopide bir şey görünmemişti bu yüzden mi tutmadı acaba dedim olabilir dedi. Tekrar başlayacaz kist olmazsa dedi. İmmünolojiye yönlendirmişti bağışıklıkla ilgili bir sorun çıkmadı değerin biri düşük çıkmış sadece dr transfer sırasında rahime bir ilaç enjekte edilecek dedi. Ofis histereskopide biyopsi yapmışlar patalojiye yollamışlar bakalım ne çıkacak dr haber verecek. Embriyolar iyidi aslında dedi ama olmayınca olmuyor bilmiyorum çok yorulduk. Yeni ilaçlar verdi sadece onlara 800 küsür verdik para para..Allah yardımcımız olsun çok zor maddi manevi.

Hayırlı zaman değilmiş demekki kuzum olsun tedavi olabildiğimize şükür inan tedavi bile olamayacak kardeşlerimiz çok. Dr un gelince başlarsın ohh sende o zamana kadar gezip toz keyfine bak güzel güzel beslen
Ben mesela hala gidicem doktors bir aydır eşime söylüyorum susuyor maddi açıdanda olamaz çnkü yeni ebliyiz bir birikim var elhamdülillah olmazsa diye korkuyor olablr nebiliyim konusmuyor benmle fazşa bu konuyu hidrosalpenks için ameliyat olmam gerektiğini bilen dün duydu söylüyordum ama aklını veremiyodu demekki maddiyay düşünüyor bliyorm ama üzülüyorm çok birkere yağmak bile erkek için zor bunu anladm hala ses yok gidelm demek yok istemiyoda değil birde tutmazsa hiç bakamam yüzüne bu dhrumda bile okadar anlayıslı olan eşim sadece susup kendni içine kapatıyor bende yanlış anlıyorum dogal olarak oluyor dye bana tepkili diyorm kendi kendime pskolojkm bozuldu

Allah yardımcınız olsun canım .
Evin içinde o kocaman iki gülen gözle bize baksın o minikler diye neler yapıyoruz maddi manevi . Çok yıpratıcı bir süreç rabbim güç versin sana ve eşine.
Ofis banada yapıldı b3ndende polip çıktı. Bi anda oluşabiliyormuş bazen adet ile atılıyormuş bazende kalıcı olabiliyor operasyon gerektiriyor.patolojidende bisey çıkmaz Allahın izni ile. Bzim merk3z gerçekten işini şansa bırakmıyor.rahimden ilaci hastanede bir kizdan daha duymustum insallah sanada vesile olur.kiminin bagisikligi koyulan embriyoyu kabul etmiyor ve atmaya calisiyor once allahin izni ile sonrada dr.unun verdigi ilaclar ile sana nasip edecek allah.ilaclarinida tam zamanında al canım.tlf saatini kur buda çok önemli
Bu süreçte karbonidrati azalt çay kahve tüketme ben hiç içmedim ki acayip çaycıyım tedavi öncesi 1 ay ve dune kadar icmiyordum dun ilk cayimi ictim kahve hala icmedim . Inşallah güzel sonucu alacaksın. Dualarındasınız sürekli hepinize sağlıklı tez zamanda o mucizeyi yaşatsın

Canlarım günaydın. Bu hafta çok güzel olsun güzel haberler, pozitif sonuçlar alalım inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara ve başlayacak olanlara da hayırlı olsun, umarım her şey istediğiniz gibi olur
Canım ne güzel temennilerde bulunmuşsun. Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Canım insallah tutar ilk denemede ama ya tutmazsa da eşimin yüzüne nasıl bakarım diye kendini simdiden sıkıntıya sokma.stres çok önemli. Bu süreçte. Erkekler olayın hep dışında biz bedenen ruhen çöküyoruz.

Canlarım günaydın. Bu hafta çok güzel olsun güzel haberler, pozitif sonuçlar alalım inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara ve başlayacak olanlara da hayırlı olsun, umarım her şey istediğiniz gibi olur
Günaydın Kuzum inşallah gzel bi hafta olur hepimiz için benmde çarşamba günü transfer olacak.dua et bizim için sen cnm

Bu şekilde bir psikolojiyle tedaviye başlamamalısın öncelikle eşinle karşılıklı konuşup bir karar vermeniz şart eşinin tüm aşamaları bilmesi durumu kabul ederek bu yola girmesi gerek ilk denemede olacak diye bir şey yok. Nasıl normal yollarla denerken hemen ilk ayda hamile kalmayı beklememek gibi ilk denemede olmazsa kendini suçlu hissetmen çok çok anlamsız. Kendinde suç arama ya da o aramsın çünkü bunu veren Allahtır. Allah normal yolla olana da naip etmezse olmaz tüp bebek te şans her zaman daha fazladır evet ama garanti veremez kimse. Her ay normal yolla olma olasılığı .%20 dir. Bu oran toplamda bir sene içinde %80 dir. Tüp bebek başarı oranı her denemede farklılık gösterebileceği gibi genelde %45 %60 oranında. Her türlü duruma açık olarak bu yola girilmeli. Hidrosalpinks sorunun var ise bunun ameliyatını hemen olup denesen belki hemen hamile kalacaksın. Yaşın da gençse bu avantajını değerlendir ameliyatı olup tüp tedavisi ile hemen gebelik elde edebilirsin tabii başka sorunlar yok ise. Vakit kaybetmek şu aşamada büyük hata kuzum

Evet erkejkwe olayını dısında kalıyor benim eşim normaldede üzülünce kendini kapatır o oyle yapınca bende yanlış anlıyorum belki bilmiyorum. Inşaallah tutar rabbim hepimşze nasb etsin o mutluluğu

canım benim tekrar başlayacak olmana çok sevindim. Birkaç yıl önce arkadaşımın ablası 5.denemede ikizlere hamile kaldı ve sağlıkla doğurdu. İnşallah bu kez de senin için herşey yolunda gider ve doğru zaman bu zamandır. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…