Bende bu şekilde konusuyorm onunla ama içine kapatıryor kendini normaldede üzülğnce oyle yapar bu konu hakknda hiç konusmuyo randevu alalım mı artık diyorum ses yok işler yogun diyo ama duydum ki bu hafta çok yogun değillermiş kendini hazır mı hissetmiyor bilmiyorum kafam karıştı pskoloji olarak ben hazırım hemen olsun bitsin diyorum kendimitolacagjna inandırdım sanırım ama bekarlıgımdan beri hissederdim ben derdim enfeksiyonum oldugu için kesin cocugum olmaz tüp bebek yaparm derdim kötüyü cagırmısım sanırım bilmiyorum ama şimdi umudun büyük busefer de tutacaksın olacaktır diye hissediyorum öğrendiğimden beri kendmi hiç yıpratmadm bikaç kere konusurken ailemle duygulandım TV falan izlerken mesela ama niye oldu şu bu gibi düşünüp yani herkesin böyle böyle olabildimi blmiyorm ama zaten beklediğim bişeymiş gibi kendimi yıpratmadm Benim yaptım tek sıkıntı tutmazsa eşime karsı mahcup hissedicem. Benim yasım 23 eşim 29 bir senelk evliyiz suan . Cocuk düşnmezken yani bana kalsa ben isterdim de eşim erken diyodu Doğrusu Enfeksiyon sebebiyle doktor şüphelendi ilerlemiş dedi hsg istedi 5aylık evliydim öğrendim 2 tüpüm de tıkalıymış. Sonra belki olur diye dogal yolla denemelerde basladk evliliğin birinci senesinde tekrar hsg cekildim farklıbi yerde ilk cekldgm yern filmi net değildi hidrosalpenks cıktı busefer iki tüpte bitmiş tamamen

evet canim bu sabah.
Ben tup bebek tedaviye baslamak icin dr gittim tedaviye başlamaak icin adet söktürücü verdi çünkü aylardır adet olmuyordum icmeden test yapim dedim böyle
Anladım canm. Yani bazı testlerde silik ikinci çizgi var gibi ama bilemedim. Kan testinde daha sağlıklı sonuç çıkar heralde.

Olmadı kızlar.. Hamile değilim..
Canım vardır bunda da bir hayır. Doğru zamanı bekliyor demek ki minnak gelmek için. İlk deneme tutma olasılığı daha düşük zaten. Sakın canını sıkma, birkaç ay ara verir dinlenirsin güzelce. Sonra ikinci denemeye başlarsın. Allah hayırlısını, hayırlı zamanda nasibetsin inşallah.

ikincisi zor. Ankaraya zor geldik bir daha olmaz. Baya bi ara veririm. Kısmet değilmiş elbet yeni bir kıyama kalkacağım

Canım olsun ümidini kaybetme sen yinede olmazsa da üzülme cabuk toparlan vardır bir zamani vakti onunda Allahım hayırlısını versin yeter ki inşallah yanılmış olursunda kanda güzel değerler alirsin

Canım merhaba hoşgeldin aramıza inşallah senden de güzel haberler alırız kısa zamanda amin inşallah Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…