Kızlar günaydın kaç gündür giremiyordum. Çok yakın bi arkadaşımı evlendirdim. Nasılsınız ne var ne yok güzel haberler var mı?

Ben iyiyim şükür canım zamam geçmiyor bugün nedense içim bi buruk korkum var biraz tutmayacak diye Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Bu gün nasılsın kuzum.

Iyiyim şükür canım benim de için sıkılıyor sanki korkuyorum tutmayacak diye o kadar çok dua ediyorum ki sadece öyle rahatlayabiliyorum kendimi inşallah Allahım korktugumu yasatmasin Sen nasılsın canım ilaclarin etkisi gectimi biraz olsun

Canlarım günaydın. Bu hafta çok güzel olsun güzel haberler, pozitif sonuçlar alalım inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara ve başlayacak olanlara da hayırlı olsun, umarım her şey istediğiniz gibi olur

Allah razı olsun canım benim amin inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

günaydın bugun transferimin 8.gunu adet gecikmesi bel agrisi dısında hicbirsey hissetmiyorum goguslerim kuculdu ve siskinligim indi gibi umutlarimda biranda söndü yarın test gunum ve cok korkuyorum

Canım korkma stres yapma inşallah yarın güzel haberler alacaksın ve boşuna umutsuzlasmisim diyeceksin Allahım izniyle seninle dualarim

Canım vazgeçmek pes etmek bizlere yakışmaz biz güçlü insanlarız inşallah Allahım bir gün bizide sevindirecek ihtiyacımız olan tek şey zaman Allahım mucizeleri çok belkide kendin hamile kalacaksın inşallah hersey gönlünce olur

Olmadı kızlar.. Hamile değilim..

Kuzucum benim neşe kaynağım üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum Allahım en güzel zamanda en hayırlısı nasip etsin inşallah senin için hayırlı olan buymuş demekki pes etmek yok yakında güzel haberler vereceksin inanıyorum buna her zaman dualarımdasiniz benim güzel arkadaslarim sabretmemiz gerkiyor çok yakınimizda o güzel günler bak göreceksin kuzum benim

Kuzum inan çok üzüldüm bu mesajı görünce ayyyyy diye bağırdım allah yaardmcın olsun inşallaaah normal yolla hamiş kalırsın.dondurulmuşların varmıydıııı.

Yoktu canım ama ben en başından tüp bebekle olmayacağını hissediyordum. Normal yolla bir.gün farkında olmadan olacak diye hissediyorum.

Canlarım bugün 4. Günüm ama kendimi bir tuhaf hissediyorum normalde hiç ümitsiz olmazdım iyi düşünmeye çalışırdım ama bugün bi buruk içim birisi olumsuz birşey söylese ağlayacağım hemen birde burda negatif arkadaşlarımıza da çok üzüldüm ve benimde öyle olacağını düşünüyorum bilmiyorum bütün pozitifligim gitti sanki korkuyorum bir yandan ilk transferimden çok daha farklı sanki

Yoktu canım ama ben en başından tüp bebekle olmayacağını hissediyordum. Normal yolla bir.gün farkında olmadan olacak diye hissediyorum.
Inşallah birgün kendiliğinden olur kuzum benim ben ilk tüp bebekte kan verdim bekliyorum ama sonucu almaya gitmeye hiç niyetim yok herkes ağrıyo git al alamıyom ama içime doğmuştu tutmiyca içime doganda oldu tutmadı ama busefer dua ettim başlamadan önce allahım hayrlıysa bana rüyasını göster diye görümcemin kızı hoca ve hamile onla birlikte yeşil cimenlerdeydim tabi bende hamileyim bana diyoki yenge cennet gzelliklerinde gzel dogum ypcz ve benim içine güzellikler doğru busefer olacağına inanıyorum inşallah olur. Baya yazdım k.bakma ama içini aydınlatmak istedim

Hayırlısı böyleymiş kuzum. Dün gece hamile değilim ama şükürki eşim yanımda dedim ve mutluyuz hamdolsun. Başından beri hissediyordum.

Hayırlısı böyleymiş kuzum. Dün gece hamile değilim ama şükürki eşim yanımda dedim ve mutluyuz hamdolsun. Başından beri hissediyordum.

Şükretmek kadar güzel birşey yok canım her halimize şükürler olsun Allahın evlat hasreti çektirmesin kimseye inşallah kuzum benim hep mutlu olun bir ömür boyu inşallah

Canım o korku olacak pozitif sonuç alana kadar. İşallah sonuç iyi olsun benim durum gittikçe kötüleşiyor. Hiç birşey yiyemiyorum. Bu ilaç beni mahvetti. Sadece meyve yiyebiliyorum. Sevdiğim yemekler bile dikkatimi çekmiyor. Resmen yemek yemek işkence halini aldı

Aynen canım. İnşaAllah hamile kalırsın hayırlısıyla. Bende rüyalarımda hep düşük yaptım. İnsn hissediyor

Yaaa canımm hayırrr ümitsizlikk yokk özürdilerim keşke demeseydim olmadı diye kıyamam sanaa. Benim nasibim bugün değilmiş ama belki senin nasibindir boş yere üzme bebeğinide kendinide kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…