Inşallah guzel sonuçlar alırım canım inşallah Allah allah canım baya yan etki yapmış sende transferden sonrada devam etmez inşallah ya söylersin bi doktoruna olmadi en kısa zamanda düzelirsin inşallah

Yaaa canımm hayırrr ümitsizlikk yokk özürdilerim keşke demeseydim olmadı diye kıyamam sanaa. Benim nasibim bugün değilmiş ama belki senin nasibindir boş yere üzme bebeğinide kendinide kuzum benim

Canım benim kuzum estağfurullah ne özürü aşık ben özür dilerim zaten üzgünsün üstüne birde ben üzdüm Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah Rabbim inşallah nasip etmiştir ayırmaz yavrularımı benden inşallah

Inşallah guel sonuçlar alırım canım inşallah Allah allah canım baya yan etki yapmış sende transferden sonrada devam etmez inşallah ya söylersin bi doktoruna olmadi en kısa zamanda düzelirsin inşallah
transferden sonra kayın validemi çağırmıştım. Onun da yaşlı yatalak babası var şansıma bakma sırası da kayınvalidemde.Bursadaki kız kardeşini çağırabilirse babasını emanet etmek için yanıma gelecek. Yemeklerimi yapsa ne kadar sevinirim. Ama şansızlık bu ya gelemeyede bilir. Hiç birşeyden korkmuyordum da yemek yapmak düşüncesi işkence geliyor bana. Arkadaşım var yakın oturuyor bana o bir kaç kez teklif etti yemeklerini gelir yaparım diye ama bilemiyorum ki kimseyede yük olmak istemiyorum.Ama tutmazsa da kendimi suçlayacağım. İşallah bu hayırlı günlerde Allah bir kapı açar.

Evet canım özlettin kendini iyisindir inşallah ne zaman başlayacaksın Allahın izniyle senden alırız kısa zamanda güzel haberler inşallah kuzum
iyim canım çok şükür ama afet duzensızlıgım var. kımyasaldan sonra adetı 10 gun arayla bıdaha olmustum daha yıne gunum gelmeden 3 gun önce adet oldum . bı kac ay duzensızlk olur dedıler. bıraz vucudum duzene gırsın oyle baslıcam tekrardan.

Anladım canım en hayırlısı en güzeli olur Rabbim güldürür yüzünü bu kez inşallah

canım bnm sakın ümıtsız olma mubarek ayda dua et bol bol bn gıremesemde cok hep dua edıyorumm. Rabbım dualarımızı kabul edecek bn ınanıyorum

Canım benim üst üste gelmiş biraz vardır bunda da bir hayır ama amin inşallah Allahım yardimcimiz olsun o zamana kadar ayarlanır bir şekilde inşalalh

canım bnm sakın ümıtsız olma mubarek ayda dua et bol bol bn gıremesemde cok hep dua edıyorumm. Rabbım dualarımızı kabul edecek bn ınanıyorum

Canım benim Allah razı olsun amin inşallah Allahım korktuguyla sınamasın kimseyi inşallah elim karnimda hep dua ediyorum inşallah kabul eder Rabbim desteğin için sağol canım benim iyiki varsın

Canım ben çorba ve bi kaç sulu yemek yapıp koydum dolaba. Eşim ilk 3 gün işitip getirdi salata vs yaptı. Ben kimseyi istemedim. Sonrası herşeyi yavaş yavaş yaptım yemek olarak. Kimse gelemzsede sıkıntı yapma. Allah güç kuvvet veriyor

Sizler ihtiyaç duymadınız o zaman kimseye. İşallah bende atlatabilirim :)

iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın asıl Ben adet olmadım işte onu bekliyorum 2 gün geçti sinir oldum

Beklediğimiz zaman gelmiyor işte böyle gelir inşalalh yarın birgün kuzum hayırlısı olsun Iyiyim bende çok şükür zaman geçmiyor işte maalesef birde hemen geçse

Canım benim yapma bak böyle sen bu grubun en pozitifisin inşallah olacak sen pes etme sürekli dua et tamam mı canm benmmm biz senin yanındayız her zaman sonuç ne olursa olsun

Canım benim yapma bak böyle sen bu grubun en pozitifisin inşallah olacak sen pes etme sürekli dua et tamam mı canm benmmm biz senin yanındayız her zaman sonuç ne olursa olsun

Benim güzel arkadaşım kuzucum çok çok teşekkür ederim desteğin için sizlerde olmasanız ne yapardım ben Alalh razı olsun bitanem benim insalalh guzek olur hersey insalah iyiki varsın iyiki varsınız canım benim

Beklediğimiz zaman gelmiyor işte böyle gelir inşalalh yarın birgün kuzum hayırlısı olsun Iyiyim bende çok şükür zaman geçmiyor işte maalesef birde hemen geçse
Ah kuzum hepimiz bi bekleme halindeyiz ya :) Hayırlısı inşallah güzel olacak herşey lütfen kendini olumsuzluğa kaptrıma bak kızarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…