Kuzum öyle oluyor benimde öyle olmuştu inşallah normal yolla hamiş nolursun . Gerek kalmaz
Eşimde diyor git bi test al başka zaman demezdi öyle Ahh keşke öyle olsa ama yok beklediğimden gecikti eminim. 3 gün fln baktım olmuyor ölesine yaparım bi test olmadığını bile bile Sen nasılsın kuzum ne aşamadasın

Ah kuzum hepimiz bi bekleme halindeyiz ya :) Hayırlısı inşallah güzel olacak herşey lütfen kendini olumsuzluğa kaptrıma bak kızarımm

Aynen öyle canım inşallah bu beklediklerimize değerde hepimiz güzel sonuçlar alalim Allahin izniyle tamam kuzum siz veriyorum olumsuz düşünmeyeceğim kuzucum benim

günaydın bugun transferimin 8.gunu adet gecikmesi bel agrisi dısında hicbirsey hissetmiyorum goguslerim kuculdu ve siskinligim indi gibi umutlarimda biranda söndü yarın test gunum ve cok korkuyorum
Merhaba canım, benim de azıcık göğüs hassasiyetim vardı oda gitti :/ az kasık ve bel ağrım var , test günüm yaklaştıkça ümidim azalıyor gibi.. hem vakit geçsin istiyorum hem korkuyorum.. inşallah güzel sonuçlar alırsın

Benim de öyle ya midem almıyor birşey canım hiçbirşey istemiyor ilaç içmek için bişeyler yiyebiliyorum sadece mide bulantım fena hastalık fena yıprattı beni bu sefer 4 yıldır hasta olmam transfer oldum hastalandım nasıl bir şans

Inşallah kuzum kendiinden olur. Bende bugün kan sonucumu götürdüm verdim anasteziiye tansiyonum düştü ölçütler asistan diyo stresten oluyor. Vaallaa iyice strese girdim hergün tansiyoonm düşüyor başım ağrıyor çarşamba günü transfer var nasip artk

Dlk2606 Kuzu napıyorsun bugün 4.günn

Canım iyiyim şükür hiç belirtim falan yok çok şükür bu sefer kabızlık falan da çekmedim rahatım o yüzden ama sabah içimde biran umutsuzluk oldu korktum dokunsalar ağlayacaktım yine olmazsa diye ama sizlerle konuşmak rahatlattı beni bol bol dua ediyorum inşallah Allahım yavrularımı bana bağışlar hayırlısını verir Sen nasılsın kuzucum

Elde değil ki kuzum stres olmamak napalım. Sen anestezili mi olacaksın kuzum transferini?

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.inanç önemlidir.Hamilelikte kaynaklı duygusallıktir inş.

kendini umutsuzluğa sakın kaptırma inşallah sımsıkı tutuncakk bebişin sanata kuzum. Pazartesi pozitifi alıcaksın. Benmde çarşamba günü transferim bende haftaya pazar sonuç alcam insallaaah hepimizin pozitif olur. Ama benim tansiyon sorunum var napcam ben ya basim catliyo sabahları kalktığımda

Arkadaslar elhamdülillah randevumu aldım doktoela ilk görüşmem yarın bakalm hidrosalpenks için nasıl bir yol izlicek sürecim nasıl gidicek banada dua edin hegecan bastı sabah olmaz şimdi bana sanırsınız hamile oldugunu öğrencem yarın öyle bir sevinç heyecan sardı beni gidemiyorum dye üzülmekten

Estrofem kullanıyorsun dimi canım.Transferden sonrada hala devam ediyorsun sanırım. Bu ilaç yapıyor. Sadece yine ilaç içmek için yemek yemeye çalışıyorum ama yedikçe daha çok bulanıyor. Allahım bu sıkıntıların sonucu işallah pozitif olur.

Inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallah Allahım büyük ol der ve olur inşallah banda ve hepimizede nasip olmuştur. Sende hayırlısıyla al yavrunu inşallah Allahım 9nay ayırmasın sizi kuzum benim amin inşallah Transferden sonra olmaz inşallah öyle bir baş ağrısı canım dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…