Çok şükür canım benim inşallah en güzel en hayırlısı olur hakkında biran önce sende poztif sonuçlar gorursun Allahım hepimize nasip etsin güzel sonuar görmeyi inşallah gönlünce olsun herşey

evet Kuzum rabbim ol derse olur allahm hiç birimizin yüzünü kara ckarmasın. Inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur. Inşallah traansferden sonra olmaz dediğin gbi kkuzzuuuu hergün hepimiz için dua ediyorum kuzum sen suan napıyorsun ne yyip iciyorsun

Ay canım cok sağol amin tüm isteyenlerle birlikte insallah

Canım yaa aynı bende öyleydim 1 ay önce almıştım randevu sanki geçmicek gibi o gecede uyku tutmadı randevu aldım die nasıl seviniyordum Hele doktor geldi odaya konuşmaya başladık saf gibi bişey oldum eşim konuştu genelde heyecandan ölcektm İnşallah hayırlı haberlerle gelirsn canm benmm

Canım ya yapma böyle bak çok az kalmış transferine de kendini olumsuza sürüklüyosun böyle yaparak. Biraz rahatlamaya çalış
yok oolumsuzluğa sokmuyorum kendimi asla herşey gzel olcak bebeğim bana umut olacak onunla herşey güzel olacak annesine gelecek o hissediyorum.

Kizlar baska bir test yaptim öğlen 2 saat sonra yine silik çizgi hamile olsan ilk 5 10 dk cikmasi gerekmez mi bunun anlami ne usteki 3 tane oncamed bu test artımed

Eklentiler

• 20180507_151456.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 77
Amiinnnn allahrazj olsun inşaallah rabbim hepimizn yüzünü güldürür

Canım bende çok zorlanıyorum çok yakışıyor ve göbeğimde iğne yerlerim morarıyor digerleri gibi değil maalesef
Canım koldan da yapılıyor iğne Dr un göbekten yap demediyse kolundan vurabilirsin iğneyi göbekten yapılınca yağlanma olur demişlerdi bana bide iğneyi vurmadan önce 5 dk önceden derin nefes alıp ver çok faydası oluyor bide iğneyi olabildiğince yavaş sık ben 10 gün vuruldum şimdilik ama bunları yapınca ilki gibi yakmadı

Canım kaçıncı gün yaptın bu testi
Bence sen gidip kan tahlili yaptır ben tüp bebekle hamile kaldığımda kan tahlili yaptırmadan evde bu tahlil yaptım aynı böyle çıktı ve şu anda çok şükür bir tane prensesim var Rabbim herkese nasip etsin banada 2cisini nasip etsin inşallah

Kizlar baska bir test yaptim öğlen 2 saat sonra yine silik çizgi hamile olsan ilk 5 10 dk cikmasi gerekmez mi bunun anlami ne usteki 3 tane oncamed bu test artımed

Canım acaba geç döllenme falan mı oldu da böyle çıkıyor sen bence kan testi yaptır inşallah pozitif olur

Bende şuan evde şarkılar söylemeye basladım heyecanlı neşe sardı bianda ilk adımı sonunda atıyoruz diye inşallah ya rabbim hepimize yardım etsin

Amin canım benim aminnn inşallah Allahım büyük hiç-bir zaman ümit kesilmez Allahtan inşallah gülecek bizimde yüzümüz Benimde her zaman dualarımdasiniz kuzum benim Ben hergün sabah haşlanmış yumurta yiyorum canım mutlaka ballı süt içiyorum kahvaltida sonra hemen ilaçlarımı vaktinde yürüyorum günde 2 bardak havuç suyu içiyorum öğlenleri 1 dilim ananas kivi ve muz yiyorum bol bol su içiyorum günde 3 lt içiyorum şu sayesinde kabizda olmadım şükür onun dışında fındık ceviz kabak çekirdeği kuru kayisi yiyorum yemek ayırt etmiyorum nohut kuru fasulye tavuk bol bol yiyorum inşallah şifa olur hepsi Böyle yani kuzucum özellikle yediklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…