Canım acaba geç döllenme falan mı oldu da böyle çıkıyor sen bence kan testi yaptır inşallah pozitif olur
Evet geç döllenmeden böyle olurmuş ümitte vermiym ama üzülüp streste yapma ama dedğim gibi sende daha net cıkmş eltime göre onu zor gördük biz oyuzdn negtf sandık bkaç gün daha olmaynca adet doktora gitti kese göründü ama geç döllenme oldugu için net bişey söylemek için haftata gel demişti şimdi 4aylık bebişleri var darısı sanada banada isteyen herkese

bende yumurta tavuk süt zaten sütü cook seviyorum.cilek kiraz kivi fındık fisstik ceviz badem yiyorum ayırt etmiyorum bende yemek zaten hmsirelerim diyo yemek kısıtlaması yapmıyoruz havucu sikiyormusun esime aldirttim hiç biyerde yokmuş biyerden bulmuş paahaliymis gine de almış meyve sikacaginda sikipmi iciyorsun?

Ben iyiyim şükür canım zamam geçmiyor bugün nedense içim bi buruk korkum var biraz tutmayacak diye Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Nedense oluyor hep böyle. Ama içini ferah tut olacak inşallah. Bugüne kadar iyiydim ama hem çok yorulmusum şehir dışındayım. Hem de çok bulantim vardı bugün. Idare etmeye çalışıyoruz iste

Aynen öyle yao canım ayırt etme ye gitsin şifa olsun yarasın inşallah sanada bebisinede evet canım meyve sıkacaginda sıkıyorum bende suyunu içiyorum

Evet canım hala devam Estrofem günde 3 tane , Climara Bant 2 adet , Crinone Jel 2 tane, 1 tane hibor tabi bir de vitamin var .Midem coşmuş durumda transferden beri 1,5 kilo vermişim meyvelerde sıkıntı yok yemekler fena

Nedense oluyor hep böyle. Ama içini ferah tut olacak inşallah. Bugüne kadar iyiydim ama hem çok yorulmusum şehir dışındayım. Hem de çok bulantim vardı bugün. Idare etmeye çalışıyoruz iste

Inşallah canım inşallah Ayy insalah tamamen geçer bulantın canım zor olur gerçekten iyice dinlen bari yat bol bol kizini uyutunca op benim yerimede

Evet canım hala devam Estrofem günde 3 tane , Climara Bant 2 adet , Crinone Jel 2 tane, 1 tane hibor tabi bir de vitamin var .Midem coşmuş durumda transferden beri 1,5 kilo vermişim meyvelerde sıkıntı yok yemekler fena
aynı durumdayız. Sadece meyve kabul ediyor miydem.

Canım benim Allah razı olsun amin inşallah inşallah öyledir yer gök dua Allahım kabul etsin dualarımızi inşallah canım
Canım benim korkma her şey güzel olacak ben de zaman zaman düşüyorum keşke hasta olmasaydım diyorum ama her şey Allah'tan sabretmekten dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef bugünlerimize şükür diyelim elbet bir gün olacak sabır sabır sabır ...

İğneleri hastaneyw gidip vurdurmak daha iyi olmazmı acaba yanlış birşey olmaması için bide havası alınuyomu böyle bişeyler yazanlar vardı ben bilmediğim için hava neki

Aynen öyle canım benim sizler gerçekten iyiki varsınız burda konuşunca rahatlıyorum Allah razı olsun destekleriniz için nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz tabi korkunun hiç bir şeye faydası yok inşallah güzel olur herşey hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…