Sen de iyi ki varsın canım benim herkese elinden geldiğince destek oluyorsun senin pozitifi enerjin bizlere de pozitiflik sağlıyor . Ben de öyle burada iyi oluyorum pozitif haberlere kendim almış gibi seviniyorum test sonucu bekleyenlerle heyecanlanıyorum Negatiflerle üzülüyorum güzel bir aile olduk . İnşallah burada ki herkesin duaları kabul olur

İğneleri hastaneyw gidip vurdurmak daha iyi olmazmı acaba yanlış birşey olmaması için bide havası alınuyomu böyle bişeyler yazanlar vardı ben bilmediğim için hava neki
Canım iğne in ucunu çıkarıp aktif hale getirildiğinde baloncuk gibi damlıyor ya görmüşsündür belki iğneyi vurmadan önce şırıngaya biraz bastırınca hava çıkacaktır.
Bide ayrıca iğneyi hastaneye gidip vurulmaya gerek yok her gün her gün bence ufacık ucu var zaten bikere vurulunca alisiyosun hem zaten tehlikeli bir iğne olsa evde vurdurmazlar valla benim kociş bir hemşire edasıyla çok dikkatli ve havalı vuruyor

insaAllah senin test gunun ne zamn canim

yaaandım desene o zaman eyvahhhhhhhhhhhhhhhh yarn son temizligimi yapiyim iyice diyom ablamlarda annemde kziyo yeni boya temizliğini yaptın diyolar .zatn busefer temizlik yok transferden sonra
Sende benim gibi temizlikle bozmuşsun canım kafayıı Bende bütün işlerimi bitirdim valla eşime diyorum bebişimiz temiz eve gelsin

kızlar bursa uludağ üni de tüp yaptıranlar var mı aranızda?

Benim eşimde ilk yardım eğitimi almış birde kimya okumuş kan alma serum yapma iğne yapar ama bundan nedense korktu görmeden hastaneyw gideriz dedi daha hiç görmwdm iğneyi burda oyle bişeyler yazdılar oyuzdn aklımda kaldı daha tanısmadan bilgi sahibi oluyorm iğne hakkında işte bakalm belki cesaretkenr

Allah razı olsun kuzum benim benimde 5.denemem olacak inşallah o mucize bir gün gerçek olur bende hamile kalabilirim Sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Zamanında gerekli müdahale yapılsaymış tüplerin kurtulurdu ama olan olmuş artık. Tüp bebekle tutma şansın normale göre çok yüksek. İki tüpünde alınmalı ya da bağlanmalı artık tüplerin durumuna göre. İnşallah senin için en hayırlısı olsun. Kuzum benim yaşın çok genç hiç umutsuzluğa kapılma elbet olacak Allahın izniyle

Bak bak hiç olmadı bu şimdi onların negatif diye seninde negatif olacak değil ya herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor. Sen pozitif düşüneceksin sakın sakın kendini bırakma. Şunu da söyliyeyim dünyanın sonu değil yaşın genç yumurtalıkların iyi durumda rahimde sorun yok eee daha ne. Ya çaresiz olsaydın ya bir daha hiç tedavi bile olma şansın olmasaydı. Ben ağlayarak hastaneden çıkan dr dan artık gelmene gerek yok tedaviyle de olmaz diye yıkılan çok kadın gördüm. Ve hep şükrettim ya bana da deselerdi bunu. En azından bizim umudumuz var olabilir mi diye bir seçeneğimiz var. Şükürler olsun. Şöyle düşün olumlu olursa harika değme keyfine , olumsuz olursa evet üzüleceksin ama şansının her zaman olduğunu bilmelisin bir daha deneyeceksin böyle bir umudun, tedavi olma seçeneğin şükür ki var. Ayrıca herkes her ay hamile kalabiliyor mu hayır. Sen pozitif düşün inşallah olacakmış gibi umutlu ol ancak temkinli de ol ki ayakta durabilesin. İnan ki tedaviye başlayamayan kadınlar senin yerinde olmayı çok isterlerdi. Yumurtası oluşmayan erken menapozda olan kadınlar neler yaşıyor düşün..sen çok iyi yürekli anneliğin bana göre yakışacağı bir kadınsın kalbin çok güzel. Allah nasip ettiyse olacak zaten ama ne olur kendini bırakma gülümse içini ferah tut Olacak inşallah Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…