Yumurta toplanmadan önce ve erkek içinde o şey ne oluyorsa önerdipinz bsey varmı kalite arttırmak için falan yiyip içilecek bişey gibi sap gibi gitmeyelim eger birsehlee yapıluyosa arkadaslar

Öyle canım da bi aşılama 2 tüp bebek.. ilkinde 2 gün zor dayanmıştı embriyolar, bu sefer 5. Güne dayanınca ve genel olarak kendimi çok çok iyi hissediyordum .. ister istemez ümitleniyorum ..
Haklısın tabiki bisürü emek umut var acaba baska bir sorun olabilirmi sen daha iyi bilirsin belki cok doktor gezmişsindir ama bende suan hidrosalpenks var ve arastırdıgım kadarıyla bu konuyu defalaeca deneyip tutmayanlar hidrosalpenks oldugunu öğreniyolae ve yaptıkları emeklere üzülüyorlar Acaba diyorm herkesin tüp bebek sebebi farklıdır tabi kide şimdi benden bötle bisey olunca belki olablrmi site bir söylemek istedim rabbiöden umut kesilmez inşaallah hepimiz birgün bebişimize kavuşuruz ne diceğimi bilmiyorum Allah hepiöizin yardımcısı olsun

Rabbim şifa versin size.. sebepsiz interfilite diyorlar .. beklemekten, denemekten başka elimden birşey gelmiyor..

Allah büyük kuzum inşallah nasip olur bir gün bizlerde o mucizeyi yaşarız ne zor bilirim seni çok çok iyi anlıyorum keşke elimden bir şey gelsesakın kendini çok üzme yıpratma iyi olman lazım bir daha denersin. Benim dr um yılmak yok 10. Denemesinde olan var hemen pes etmeyeceksin dedi. Sende toparlan her şey yoljna girecek bizler sırdaşız be hep birlikte bu acıların altından kalkacaz

İnşallah canım inşallah.. Allah isteyen herkese tez zamanda versin.. pes etmedim tabi de çok yüklendim çok ilaç kullandım.. Ramazan’ı bi geçireyim vücudum bi dinlensin hem de ben bi kendime geleyim bakacaz artık.. ama içim hala bi acıyo.. tamam diyorum kabullendim birden kalbim ağrıyor tutamıyorum kendimi ..

Canım biraz erken degil mi kan vermek icin benim de ayni gun oldu transferim benim test gunun 12 mayis doktorun neden erken istedi

Canım biraz erken degil mi kan vermek icin benim de ayni gun oldu transferim benim test gunun 12 mayis doktorun neden erken istedi
Çarşamba istemişti aslında ama bugün arayıp öyle deyince verdim.. bide değim gibi olumlu olsaydı sanırım 3-5 birşey çıkardı diye düşünüyorum.. 0.79 nedir

kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda

Yumurta toplanmadan önce ve erkek içinde o şey ne oluyorsa önerdipinz bsey varmı kalite arttırmak için falan yiyip içilecek bişey gibi sap gibi gitmeyelim eger birsehlee yapıluyosa arkadaslar
Canım ek bitkisel gıdalar erkeğin spermine 3 ay sonra etki ediyor ne zaman olacak işleminiz bilmiyorum ama benimde eşime kullandirdiklarimdan yazayım çakşır otu keçiboynuzu suyu ve pekmezi arı sütü bal polen bide kendisi ayrıca bir karışım yapmıştı içeriğide badem,fındık,ceviz,zerdeçal,zencefil, hepsini robottan geçirdik balla karistirdik her gün sabah aç karna1 tatlı kaşığı yedi bide probolis yedi bize faydası oldu

gunaydın kızlar size birsey sormak istiyorum 5.gun embriyosu evet 9 gunde cikar ama bdnim aklimi karistiran seyler var dun 2 kere kan gordum gece hicbirsey yoktu ama adet baslangicida bu sekildemi oluyor bu donemde kanamanin baslamamasi beni sasirtti ve kan degerim 2 cikmis 12. gun yapsam birsey degisirmi bir arkadas sanirim oyleydi burda 12.gun yaptirinca cok farkli bir sonuc almisti sanirim doktor tutar diye yanına işaret koymusken bu kadar umudu yuksek tutmusken inanmak istemiyorum

Amin canim hayirlisi olsun insallah hepimiz icinde

Günaydın canım. Aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan test yaptırdığın tarihten 2 gün sonra testi yenile. İnşallah artar değerin. Kanamaya da takılma ilaçların etkisiyle tedaviden sonraki ilk adet her zamankinden biraz farklı oluyor sanırım.

Günaydın Canım
Kaç gün oldu gecikme bir haftaya kadar yolu var stres yapma dicem ama kendimden de biliyorum yapıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…