günaydın arkadaşlar
birşey sormak istiyorum size. aranızda düşük yaşayan varmı. varsa nezaman adet oldunuz. benim transferin 20. günü düşük oldu bugün 48 gün oldu bidaha adet olmadım arada hep kahverengi lekeler geldi kontrole gittim sorun çıkmadı. hcg değerim düşük yaptığımda 4500 dü acaba değer yüksek olduğu içinmi uzun sürdü. buna benzer bişey yaşayan varmı off adet olsam dondurulmuş tedaviye başlıycam ama yok

Kişiye göre çok değişiyor maalesef. ben tüp Bebek sonrası düşük yapmadım ama normal bir düşük var üç aya yakın kanama oldu. Kimisi aylar sonra adet oluyor. Dr a görünmekte fayda var değer yavaş düşüş gösteriyor ise o da geciktirir. Çözümü dr bulur. Geçmiş olsun

Sizede çok geçmiş olsun.Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah. doktoro göründüm bir sorun yok dedi ama bakalım haftaya tekrar çağırdı inşallah hayırlı haber alırım ve başlarım tedaviye.

Günaydın kuzum benim. Kan testi yaptırsan aslında emin olduktan sonra ada çayı içebilirsin o söktürür (günde 2 bardak ada çayı)

Benim 5 gun embriyosu olmasina ragmen normal test gunum olan 12 de cikmisti sonucum. Bunun bi standarti yok malesef, bence 2 gunde bir testinizi tekrarlamanizda fayda var insallah guzel haberler alirsiniz

Değer tam olarak düşmediği için adet olamıyorsun canım maalesef. Bu değerle kendiliğinden düşük yapabilirsin dedi mi dr kürtaj gerekli demedi mi? Adetlerin düzene girer tekrar ama sabır. Hormonların düzelmesi vücudun toparlanması lazım acele etmeye gerek yok. Ayrıca tedavin düşekle sonuçlansa bile olumlu olmuş bu çok çok önemli demek ki gebe kalabiliyorsun. Yalnız bence tekrar aynını yaşamamak adına genetik test pıhtılaşma sorunu var mı baktırsan iyi olur yaptırmadıysan.

Çarşamba istemişti aslında ama bugün arayıp öyle deyince verdim.. bide değim gibi olumlu olsaydı sanırım 3-5 birşey çıkardı diye düşünüyorum.. 0.79 nedir
Ya sakın hemen uzulmeyin boyle seyleri gorunce cok uzuluyoruum aynnisi oldu banada 2 gun sonra 369 cikti sonucum 12 gunu bekleyin doktorum banada yapabilirsin demisti lekelenmem olunca ama ona ragmen 9.gunde cikmamisti sonuc.herkeste kana karisma hizi ayni olmayabiliyormus yani bunun embriyonun kalitesiyle cok yuzde yuz alakasi yok.

Merhaba.. öncelikle okuduklarıma gerçekten çok üzüldüm çünki çok büyük emek ve beklenti içimde bu tedavileri oluyoruz ve tutmuş bir embriyoyu kaybetme düşüncesi bile beni bu denli üzdüyse sizi düşünemiyorum..
ben sorunuza cevap vermekten ziyade sizi üzmezse sebebini merak ediyorum.. neden böyle bir kayıp yaşadınız acaba.. aramızda ben de dahil bebeğine tutunan imsanlar var.. onları kaybetmememiz için bizimle paylaşabilir misiniz? Tekrar grçmiş olsun allah’ ım inşallah bir sonraki denemenizde yüzünüze gülsün..

Günaydın Canım
Kaç gün oldu gecikme bir haftaya kadar yolu var stres yapma dicem ama kendimden de biliyorum yapıyoruz .
4 gün oldu canım hadi stres yapmim diyorum ama olmuyo sinir oluyorum olmayınca da :) idrar testi yaptım bişey yok bikaç gün daha olmassa kan testi mi yapsam acaba

Günaydın kuzum benim. Kan testi yaptırsan aslında emin olduktan sonra ada çayı içebilirsin o söktürür (günde 2 bardak ada çayı)
Tedavi öncesi bi sıkıntı olmaz dimi canım ada çayı. İdrar testi yaptım bişey yoktu ama baktım 2-3 gün daha gelmiyor dediğin gibi yaparım kuzum ya sinir oluyorum böyle beklemekten

Benim 5 gun embriyosu olmasina ragmen normal test gunum olan 12 de cikmisti sonucum. Bunun bi standarti yok malesef, bence 2 gunde bir testinizi tekrarlamanizda fayda var insallah guzel haberler alirsiniz
sizin degeriniz kac cikmisti ? bir umut olabilirmi acaba ya ?

sizin degeriniz kac cikmisti ? bir umut olabilirmi acaba ya ?
9.gun 0.012 gibi biseydi 12.gun 369 olmustu. Lekenmem olmustu 8. Gun gecesinde doktora soleyince tutunma kanamasidir test yaptirabilirsin dedi sonra negatif olunca 3 gun uzuldugumle kaldim.umut allahtan bence 12.gunu bekleyin burda gordukce hep ayni seyi soluyorum malesef herkeste kana karisma hizi ayni olmuyormus oyuzden embriyo kalitesine gore doktor dese bile 12 guunden once yapilanda bi kesinlik olmuyor doktorda kana karisma hizinizi bilemiyor sonucta.

4 gün oldu canım hadi stres yapmim diyorum ama olmuyo sinir oluyorum olmayınca da :) idrar testi yaptım bişey yok bikaç gün daha olmassa kan testi mi yapsam acaba
Aklında kalmasın yap tabiki canım haftasonuna kadar bekle bakalım. Bekliyoruz ya gelmiyor daha çok stres yapıyoruz .

cevabın için çok teşekkür ederim. aslında kanda bakıldı iki hafta önce kanda değer düşmüş fakat rahimde çok az kan pıhtısı kalmış onuda atıcaksın dedi sorun yok dedi doktor.kürtaja gerek kalmadan atmışım zaten. bu 3.transferimdi. 2.negatiften sonra genetik test ve diğer tatliller yapıldı bir sorun çıkmadı.düşük nedeni olarak bir sebep yok ama ikiz gebeliklerde çok sık rastlanıyor dedi bilmiyorum çok zor atlattım. ohh be bitti artık demişken düşük oldu çok zordu kısmet tabi. çok şükür şuan 2+3 1.kalite dondurulmuş var inşallah onlarda yüzüm güler. ama kafama kan pıhtılaşması olayı takıldı. bunu kendim gidip yaptırabilirmiyim içim rahat etsin bari.

Aklında kalmasın yap tabiki canım haftasonuna kadar bekle bakalım. Bekliyoruz ya gelmiyor daha çok stres yapıyoruz .
Valla bu beklemelerin sonuc hic gelmiyor once tuttumu diye test gunu bekle sonra 2 gunde bir artiyormu onu bekle sonra kese gorundumu bekle sonra kalp atisi var mi bekle ilk 3 ay dusuk tehlikesi olabilir diye bekle valla bu isin bu kadar zor olcagini tahmin ediyordum ama tahminimden daha zormus:)rabbim sabir versin mukafatinida versin insallah hepimize

Amin canım bekleyen herkes Cumartesi test günüm valla negatif olacaksa başından olsun düşüncesindeyim sonradan gidince daha kötü oluyor.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun. inşallah hepimiz emeklerimizin sabrımızın karşılığını en kısa zamanda hayırlısıyla alırız.kucaklarımız dolar inşallah hepimizin ve bu yolda uğraşan isteyen herkesin..

çok zor oldu ama atlattım çok şükür atlatmak zorundayım çünkü umudumu hiç kaybetmiyorum ve pes etmiycem olacak inşallah birgün. aslında herşey çok iyiydi hiç sorun yoktu 5.gün emriyosu 1.kalite 2 adet transfer olmuştu ikiside tutmuştu 3e katladı hep değerler en son 4500 dü. kandil gecesiydi uyandım lavoboya gittiğimde kanamayı gördüm uyurken başlamış düşük hiç birşey yoktu yani anlamadım bile. ama engel olunamadı malesef. doktorum hiç bir sebep yok dedi sadece ikiz olduğunda birazdaha riskli dedi. sadece ben kendime kızıyorum şundan dolayı çok korktum kaybedicem diye çok stres yaptım korktuğum başıma geldi size sadece şunu söyleyebilirim stres yok pozitif olmak lazım ve kötü düşünmemk lazım. çünkü ben çok dikkat etmiştim buna rağmen düştü.vardır bundada bir hayır demekki zamanı var. ayy amma yazdım içimi dökesim varmış

Sizede çok geçmiş olsun.Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah. doktoro göründüm bir sorun yok dedi ama bakalım haftaya tekrar çağırdı inşallah hayırlı haber alırım ve başlarım tedaviye.
Sağolun Allah razı olsun. Amin kimseye yasatmasin Rabbim.
Dr ilaç süreci versem daha uzun sürer diye beklemiş olabilir ya da tedavi yapılacak diye doğal süreci bozmak istememiş olabilir. Dr a güven derim yapacak bir şey yok. Tez vakitte sonuçlanır en güzel şekilde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…