Kızlar nasılsınız malum yarın transfer var ben evimii komple tekrardan temizledim hersey biri sayılır sıra yarınki heycanda benim için bol bol dua edin
Canım allah yardımcınız olsun. Sımsıkı tutunsun sana minikler . Güzel haberini almak nasip olsun. Uzun zamandır çok neşesiz topik şenlensin artık buralar.transfer olan yada olacak herk3sten güzel haber alalım

Cok gecmis olsun rabbim sonralari guldursun yuzunuzu insallah.gercekten zor bir sey ama sagliksiz olucak gelisim dusuk olurmus bole dusununce rabbimin vardir bi hayri bundada diyoruz. Baska bi forumda biri yazmisti 30.haftasinda kalbi durmus bebeginin dusunsenize resmen bi ölüm ve suni sanciyla dogurttular bebegi alabilmek icin. Oyuzden beterin beteri vardir demeliyiz. Rabbim smdi ne veriyorsa sonra hep daha guzelini nasip ettiginden emeklerimiz bosa cikmicak insallah guclu olalimm

Sen ankara da nerde kalıyordun kuzu akrabamı vardı? Ne projeler vaar kuzu.
Ayyy bende ne meraklı oldummm

Annemde kuzum yani kayınvalidemde. Eskidende Ankara'da oturuyordum. Çizmem gereken resimler, yazmayı tamamlamam gereken kitab, dini masalda yazıyordum çocuklara ona devam etmem lazım, web siteme yazı girmem lazım ve okul derslerim falan :)

çok teşekkür aminn cnm inşallahh. çok haklısın bende böyle düşünüyorum insanlar ne dertlerle uğraşıyor dermansız. bizim en azından umudumuz ve dermanımız var. herşeyin hayırlısı sabtermeyi öğrendik şükür :)
bu arada Rabbim hayırlısıyla evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel işte canım bak kafan da dağılmış olur bu vesile ile

En baştan en sona kadar bi bekleme halindeyiz

Tedavi öncesi bi sıkıntı olmaz dimi canım ada çayı. İdrar testi yaptım bişey yoktu ama baktım 2-3 gün daha gelmiyor dediğin gibi yaparım kuzum ya sinir oluyorum böyle beklemekten
Hayır ada çayı transfer sonrası ya da gebelikte kullanılmaz. Adet düzenleyici etkisi vardır

selam arkadaşlar
size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu

OO o zaman sorun yok kendiliğinden düşüyor canım. Pıhtılaşma testi dr isterdi normalde. Acaba genetik test ve diğer tahlillerin arasında o da yapıldı da sen dikkat etmedin mi ki sonuçlara. Genetik yapıldıysa o da yapılmıştır çünkü.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Kan sulandırıcı kullanıyor muydunuz?

Belkide dediğin gibi yapılmıştır cnm. açıkçası dikkat etmedim sormak aklıma gelmedi. ama gittiğimde sorucam mutlaka. teşekkür ederim :)

Olur mu öyle şey çok iyi yaptınız :)
Aslında söylediğinizi hepimiz yapıyoruz hatta nie bu kadar takılıyorsunuz diyen bizi anlamayan insanlara da ayrıca kızıyoruz :) ve fakat yine de dediğiniz gibi rahatlamak pozitif olmak şart rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

aaa öylemi.. herkes kullanıyormu peki bunu. neye göre veriyolar yada vermiyorlarki

kan sulandırıcıları transferden sonra kan akışı hızlansın rahim kanlansın ki bebek daha ıyı tutunsun dıye verıolarmıs
bana vermediler ama
üstelik te pıhtılaşma sorunum oldugu halde

aaa öylemi.. herkes kullanıyormu peki bunu. neye göre veriyolar yada vermiyorlarki
Yani tutunmayi kolaylastirmak ve dusuk tehlikesini azaltmak icin kullaniyor, kan pihtilasmasini onlemek icin ben igneden cok bunalmistim artik doktor olmaz 3 ay bitene kadar devam etmelisin dedi herkese veriliyormu bilmiyorum ama faydasina bakinc verilmeli diye dusunuyorum

Yani bilemedim ama bende bi sorun yoktu esim sebebi ile biz tup bebek denedik ama corasprin ve igne olarak vermislerdi onemli oldugunu soledi doktorum, gebelik takip icin gittigim doktorda kullanmami soyledi
kan sulandırıcıları transferden sonra kan akışı hızlansın rahim kanlansın ki bebek daha ıyı tutunsun dıye verıolarmıs
bana vermediler ama
üstelik te pıhtılaşma sorunum oldugu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…