çok teşekkür ederim Allah razı olsun. inşallah hepimiz emeklerimizin sabrımızın karşılığını en kısa zamanda hayırlısıyla alırız.kucaklarımız dolar inşallah hepimizin ve bu yolda uğraşan isteyen herkesin..
çok zor oldu ama atlattım çok şükür atlatmak zorundayım çünkü umudumu hiç kaybetmiyorum ve pes etmiycem olacak inşallah birgün.
aslında herşey çok iyiydi hiç sorun yoktu 5.gün emriyosu 1.kalite 2 adet transfer olmuştu ikiside tutmuştu 3e katladı hep değerler en son 4500 dü. kandil gecesiydi uyandım lavoboya gittiğimde kanamayı gördüm uyurken başlamış düşük hiç birşey yoktu yani anlamadım bile. ama engel olunamadı malesef. doktorum hiç bir sebep yok dedi sadece ikiz olduğunda birazdaha riskli dedi. sadece ben kendime kızıyorum şundan dolayı çok korktum kaybedicem diye çok stres yaptım korktuğum başıma geldi size sadece şunu söyleyebilirim stres yok pozitif olmak lazım ve kötü düşünmemk lazım. çünkü ben çok dikkat etmiştim buna rağmen düştü.vardır bundada bir hayır demekki zamanı var. ayy amma yazdım içimi dökesim varmış