kan sulandırıcıları transferden sonra kan akışı hızlansın rahim kanlansın ki bebek daha ıyı tutunsun dıye verıolarmıs
bana vermediler ama
üstelik te pıhtılaşma sorunum oldugu halde

Kesinlikle doğru. Bana toplamadan hemen sonra hapını ( coraspin), transferden sonra da 10 günlük iğnesini ( clexane) verdi doktorum. Aynı saatlerde yapmak bile çok önemli hayat kurtarıyor

Kesinlikle doğru. Bana toplamadan hemen sonra hapını ( coraspin), transferden sonra da 10 günlük iğnesini ( clexane) verdi doktorum. Aynı saatlerde yapmak bile çok önemli hayat kurtarıyor

Yani bilemedim ama bende bi sorun yoktu esim sebebi ile biz tup bebek denedik ama corasprin ve igne olarak vermislerdi onemli oldugunu soledi doktorum, gebelik takip icin gittigim doktorda kullanmami soyledi

ya arkadaşlar doğru dediniz aslında doktor vermesede içmem gerekiodu en azından corasprini ama içmedim ne bilim

bide size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu

Aminn inşallahhhh :) ya olmuyorki işte dediğin gibi şimdi böyle diyorum ama yine takarım bende kendimi biliyorum

kan sulandırıcıları transferden sonra kan akışı hızlansın rahim kanlansın ki bebek daha ıyı tutunsun dıye verıolarmıs
bana vermediler ama
üstelik te pıhtılaşma sorunum oldugu halde

Sende birde pıhtılaşma varmış niye vermedilerki oazaman. bende varmı bilmiyorum ama eğer bu tutunmaya faydalıysa zaten verilmesi lazımmış

ben bunu kesinlikle sorucam ya

Dokktor vermese nerden bilebilirsiniz ki ama bu doktorunuzun bi eksikligi bence konusmalisiniz bunu.
Ben hep soliyorum benm 9.gunde negatip cikan sonucum 12. Gunde pozitif cikti oyuzden ben 12 den onceki sonuclara guvenmeme taraftariyim.benm 8. Gecemde acik pembe kanamam olmustu akinti gbi degildi peceteye sildigimde leke gelmisti cok yogun degildi doktor tutunma kanamasidir demisti 7 haftalik olduk benim hala ara ara ayni sekilde lekelenmelerim devam ediyor doktor bazi kisilerde 9 ay boyunca bile bole gorulebilir dedi, ama islaklik hissi akinti bunlar hormonlardan dolayi artiyor cok normal. Sonuc olarak test gunu olmadan tutunmamiydi bilemeyiz ama insallah oyledir ferah tutun iciniizi:))

Genelde belirti aramaz ama kahverengi lekelenme için tuttuğunda gelir derler nitekim bende de gelmişti 8. Günde. Evde yapılan testlerde herkeste çıkmayabiliyormuş o yüzden sakın canını sıkma derim ben. Kan tahliline kadar ümidini kaybetme kardeşim:) crinone ıslaklık yapar onda bişey yok fazlasını atıyor

Canım Clexane saatli olmak zorunda değil ki mesela bu akşam vurduğun iğneyi yarın sabah vurabiliyosun :)

Dün doktor kontrolündeydim aynı şeyi söyledim:
hamilelik gördüğüm en büyük anksiyete bozukluğu hastalığıdır" dedim
tuttu mu? 2 ye katladı mı? kesesi görünüyor mu? yolk sacı var mı? kalbi atıyor mu? 3 ayda düşük tehlikesi bitti mi? tarama testleri iyi mi? genetik test mi yapsam? o mu, bu mu? her şeyi iyi mi ? gelişim haftasıyla uyumlu mu? ve buna benzer milyonlarca kaygılı soru ve bekleyiş...
ben mesela 20 haftadayım, dün bebek hareketlerini duymuyorum diye gittim, oysa tamamen bebeğin duruşuyla ilgiliymiş, şimdi de haftaya ayrıntılı ultrason muayenesi ile bozdum kafayı

bu kaygı bozukluğunun doğum ile son bulmayacağını da biliyorum artık, emdi emmedi, yürüdü, düştü, konuşacak ayyyyyy
Allah hepimize bu güzel kaygıların en güzel sonuçlarını nasip etsin.

Canım Clexane saatli olmak zorunda değil ki mesela bu akşam vurduğun iğneyi yarın sabah vurabiliyosun :)

Ben genel kan iğneleri için söylemiştim :) hiçbir kan iğnesi için saatlik demiyorlar ama kesinlikle herşeyi aynı vakitlerde yapmak bu hassas durumda çok çok önemli :)

Ben genel kan iğneleri için söylemiştim :) hiçbir kan iğnesi için saatlik demiyorlar ama kesinlikle herşeyi aynı vakitlerde yapmak bu hassas durumda çok çok önemli :)
Bana vitaminleri bile ayni saatte al daha iyi demisti doktor kurulu saat gbi calisiyorum valla

Bana vitaminleri bile ayni saatte al daha iyi demisti doktor kurulu saat gbi calisiyorum valla

Tabiki hayatım yanlış hatırlamıyorsam sen 7 haftalıksın hepimizden tecrübelisin hiçbir ilacımın saatini atlamamaya çalışırım bende. Düzen bebek için de anne için de iyidir..

Bu arada yarın keseyi görmeye gidicez. 5 haftalığım çok heyecalıyım

Hayirlisi olsun insallah yani cok zor surecler ama yinede guzel rabbim herkese yasatsin bu sevinci tamaminada erdirsin insallah. Dikkat edilcek o kadar cok sey varki insan bazen diyor ne kadar gucluymusumde haberim yokmus eşimin gozunde bi kahraman gibi gorunuyorum mesela degisik bi duygu her biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…