yaaaaa tesekkur ederimmm ama bilmiyorum kan var ama adetmi yerlesmemi bilmiyorum

Cok teşekkür ederim canım sağolasn uygulama inşaallah

cnm hamilemisin bilmiyorum ama inşallah bişey yoktur. korkma rabbim korusun. dinlen ve doktorunu ara. afedersin bişey sorucam kanama ne şekilde

En son 1150 çıkmıştı kanda. Güya cuma kese görmeye gidecektik. Valla kahverengi değil kırmızı değil adet gibi de değil garip bir şey.

En son 1150 çıkmıştı kanda. Güya cuma kese görmeye gidecektik. Valla kahverengi değil kırmızı değil adet gibi de değil garip bir şey.

canım benim içini ferah tut hayırlı olsun gebeliğin sağ sağlim kucağına al inşallah sağlıkla. korkma kırmızı olmadığı sürece sorun yok ama sen dikkat et ve yat dinlen ayaklarının altınada yastık koy. doktorunu aradınmı peki

rahim filmi çektirilen ay gebe kalma olasılığı artıyor:) istersen bir test yap canım.
Hayatımda o ikinci çizgiyi hic görmedim cnm çok da umitlenmek istemiyorum açıkçası ama Allah tan ümit kesilmez tabi. Tam da transfer asamasindayim çok yol kattetik. RABBİM emeklerimizi ümitlerimizi boşa cikarmaz inş. Cvbin için çok tsk ederim.

Kızlar rahim filmi sonrası adet gecikmesi yaşayan oldu mu. Bnm 4 gün gecikti ve transfer asamasindayim. Oldu olacak diyorum hiçbişey yok. Napicagimi bilmiyorum acikcasi
Antibiyotik kullandın mı canım rahim filminden sonra o da etki eder ama inşallah bebiş habercisidir :))

Biz 7 haftadayiz hala lekelenmemiz oluyor rahim icindede kesenin yaninda kanama alani gordu doktor ona ragmen korkulcak bse yok gecer bunlar 3 aydan sonra dedi sakin ol:) onemli olan siddeti.miktari cok artmadikca korkma dedi doktorum bsey olcaksa zaten olucak bosuna kendiimizi yemeyelim keseyide gorursunuz merak etme:)

Canım hemen ümitsiz olma ben senin doktorundan pek birşey anlamadim daha 6. Günün du kan verdiğinde çok ama çok erken neden bu kadar acele ediyor yükselme ihtimali var tabikide seninle dualarim inşallah güzel sonuçlar alacaksın sakın stres yapma kendine

Canım inşallah katlanarak artmaya devam eder sonuçta yükselmiş 2 kat artmış inşallah daha fazla artmaya devam eder Allah büyük bol bol dua et hayırlısı olsun hakkında inşallah

Canım negatif ve ya kimyasal olan sonuçlardan sonra adetler diğerlerinde daha farklı oluyor ondan olmuş olabailir ama sen yinede ver bence kan Allahtan umut kesilmez inşallah Rabbim bir mucize yaşatır sana ve değerim artar gönlünce olsun herşey inşallah

Canım düşünememeye çalış hiç kafana takma olursun inşallah bir kaç güne test falan yaptin mi hic kuzum

Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu son kontrolüm transfer günüm belli olacak polikistik overim ama adetlerim düzenli 45 yumurtam toplandı 18 donduruldu ilk tedavim yaş 29

Merhaba canım maşallah yumurta sayın çok iyi inşalalh hepsi çok kalitedir sımsıkı tutunsunlar Allahın izniyle ilk denememde alırsın pozitif sonuçlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…