çok Sagol kuzum allah razı olsun inşaallah hepimizin ve benim yavrulaaarimiz sımsıkı tutunur

allah razı olsun Kuzzu inşallah sımsıkı bebişlerimiz bize tutunur ve güzel haberler veririm size

anladım kuzu insalllllh senin içinde bizim içinde hyrli olur herşey

insaAllahh Canim

İkizlerimi kaybettim
Yapma yaa şimdi gördüm şok oldum inan çok üzüldüm be canım. Dr ne dedi. İkisinin birden tutması aslında tedavinin başarısını gösteriyor ve senin hamile kalabilme potansiyelin yüksek bu çok iyi aslında. Acaba aynı tarafta tutunma oldu da o yüzden mi sonuç böyle oldu. Sakın kendini bırakma bak bir daha aynı şey olacak diye de düşünme bunlar ilk tedavide olabilen durumlar aslında daha önce gittiğim merkezde bir iki arkadaşımda aynı durum oldu birisinin ikizdi ve sonra düşük oldu patalojide engelli sonucu gelmişti ancak ikinci denemesinde hemen hamile kalmıştı bak yemin ederim. Seninde ikincide de tutma ihtimali yüksek. Bunları rahatla diye demiyorum lütfen kendini bırakma. İnan bir daha olacak nasip değilmiş. Bende bir düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum keşke üzülmemen için elimden bir şey gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…